spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăSportAmbulanța Botoșani, lider în Grupa D după prima zi la Campionatul Național...

Ambulanța Botoșani, lider în Grupa D după prima zi la Campionatul Național de Minifotbal (Galerie FOTO)

Ieri s-a dat startul celei de-a opta ediție a Campionatul Național de Minifotbal al Serviciilor Publice de Ambulanță din România.

Ambulanța Botoșani este lider după prima zi de întrecere în Grupa D. Echipa noastră a învins în primul meci din grupă pe cei de la Galați cu 2-0, după care a remizat cu Bistrița Năsăud, scor 2-2, fiind egalați în al doilea mitan după ce la pauză au condus cu 2-1. Cu 4 puncte acumulate, Botoșani este pe primul loc în grupă, urmată de Maramureș și Galați, ambele cu câte 3 puncte acumulate, dar despărțite de golaveraj, grupa fiind închisă de Bistrița Năsăud cu un punct.

Programul meciurilor de astăzi

Astăzi sunt programate ultimele meciuri din faza grupelor. Startul partidelor se va da la ora 09:00, programul fiind mai jos. Botoșani va juca de la ora 12:00 cu Maramureș. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în fazele superioare ale competiției.

Întrecerea, găzduită de „Complexul Junior Arena” din municipiu, organizată de Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani împreună cu Sindicatul Național al Serviciilor Județene de Ambulanță din România, la care „Monitorul de Botoșani” este partener media, se va desfășura până pe 23 septembrie.

La acest eveniment participă cele mai bune 16 echipe din țară, acestea reprezentând Botoșani, București, Giurgiu, Sibiu, Cluj, Timiș, Bistrița Năsăud, Galați, Vaslui, Iași, Vrancea, Alba Iulia, Dâmbovița, Arad, Harghita și Maramureș. Cele 16 echipe au fost împărțite în patru grupe de câte patru echipe. În faza grupelor se va juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând a se califica în faza sferturilor, finalele fiind programate vineri, 23 septembrie (n.r. finala pentru locurile 3-4 de la ora 12.00, urmată de la ora 13 de finala pentru locurile 1-2). Evenimentul de la Botoșani se va încheia cu festivitatea de premiere care va avea loc vineri, 23 septembrie, de la ora 14:00.

Lotul SJA Botoșani

Lotul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani este alcătuit din managerul SJA, Eduard Gurău, asistenții Irinel Cobuz, Tiberiu Roman, Alin Toma (cpt.), Virgil Noroc și ambulanțierii Ovidiu Caia, Cristinel Bucșă, Daniel Amarandei, Ionuț Ungueanu, Marius Sănduleanu, Ciprian Sănduleanu, Claudiu Panțîru și George Stoleru. De pregătirea celor de la SJA Botoșani s-au pregătit pentru această competiție tandemul format din foștii jucători ai FC Botoșani, Augustin Ivașcă și Adrian Apetria.

Componența Grupelor la CN de
Grupa A: Timiș, Arad, Harghita, Dâmbovița
Grupa B: Cluj, Vaslui, Vrancea, Iași
Grupa C: București & Ilfov, Giurgiu, Alba, Sibiu
Grupa D: Botoșani, Maramureș, Galați, Bistița

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.5 ° C
17.7 °
15 °
69 %
1.8kmh
92 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...