spot_img
marți, mai 7, 2024
AcasăSportSelecționata U17 a României luptă cu Estonia U17 pentru calificarea la „Turul...

Selecționata U17 a României luptă cu Estonia U17 pentru calificarea la „Turul de Elită” a EURO 2024

Reprezentativa U17 a României va juca marți, 21 noiembrie, de la ora 11:00 la Buftea cu Estonia U17, la Tunari, de la aceeași oră urmând a fi Norvegia U17 – Franța U17, partidele contând pentru preliminariile turneului final al Campionatului European de anul viitor destinat categoriei „Under 17”. Turneul final va fi găzduit de Cipru în perioada 20 mai – 5 iunie 2024.

În precedentele două partide susținute în aceste preliminarii, reprezentaiva noastră a terminat nedecis, scor 0-0 cu Norvegia U17 și 1-1 cu Franța U17, golurile partidei fiind marcate de Popa (min.4), respectiv Messi Tanfouri (min. 65).

În urma rezultatelor înregistrate în primele două etape din grupă, lider este Franța U17 cu 4 puncte, urmată de Norvegia U17 și România U17, ambele cu câte două puncte, despărțite de golaveraj. Estonia U17, adversara de marți a „tricolorilor” închide grupa cu 1 punct.

Vă reamintim că toate partidele din Grupa a 6-a a României vor fi găzduite de țara noastră. La „Turul de Elită”, ultima rundă înainte de EURO 2024, se califică  primele două din fiecare grupă împreună cu cele 5 echipe de pe locul 3 cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două clasate.

În lotul convocat de selecționerul U17 al României, Nicolae Roșca, se află și botoșăneanul Narcis Ilaș. Acesta nu a evoluat însă niciun minut în primele două partide.

Lotul convocat de selecționerul U17 al României, Nicolae Roșca:

Portari: Bogdan Ungureanu (Rapid), Riccardo Radu (Juventus | Italia), Edgar Cadar (Lecce | Italia)

Fundași: Florin Gașpăr (Universitatea Craiova), Bogdan Bușe (Universitatea Craiova), John Dumitra (Farul Constanța), Andrei Racu (Atalanta | Italia), Eduard Cotor (Vfl Osnabruck | Germania), Alin Techereș (Universitatea Cluj), Narcis Ilaș (FC Botoșani)

Mijlocași: Iustin Doicaru (Farul Constanța), David Popa (FCSB), Dan Nechifor (Farul Constanța), Diego Burlacu (FC Bacău), Matyas Laszlo (FCSB), Mihai Toma (FCSB), Troy Tomșa (Sassuolo | Italia), Robert Petculescu (Universitatea Craiova), Alexandru Stoian (Farul Constanța), Andrei Toroc (CSC Dumbrăvița)

Atacanți: Raul Stanciu (UTA), Vlad Oargă (Sampdoria | Italia)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
24.6 ° C
26.5 °
23.8 °
44 %
2.5kmh
100 %
mar
23 °
mie
15 °
joi
18 °
vin
20 °
sâm
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Bine că începe campania și trebuie să strângă corturile că cine știe cum ajunge săracul om.

EDITORIAL

Suntem în campanie electorală și mesajele curg gârlă din toate părțile. Problema e că sunt cam lipsite de substanță, din categoria „am marcat și...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...