spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăLocal BTPronosticurile Zilei: Astăzi pariem la cota 2.51 pe meciuri din Champions League

Pronosticurile Zilei: Astăzi pariem la cota 2.51 pe meciuri din Champions League

„Monitorul de Botoșani” vă propune de astăzi o nouă rubrică, dedicată în special pariorilor. În fiecare zi vom încerca să venim, în sprijinul celor care pariază, cu cele mai bune variante de profit în încercarea rotunjirii veniturilor.

În urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi, au cota totală de 2.51. Ambele pariuri vin de la meciuri din etapa a V-a a fazei grupelor Champions League!

Pentru început vom merge pe „Olimpico” din Roma, unde Lazio va primi vizita celor de la Celtic, partida urmând a începe la ora 19:45. Duelul de pe „Olimpico” prinde Lazio pe locul 2 cu 7 puncte, la o lungime de liderul Atletico Madrid, Celtic fiind pe ultimul loc cu un punct, la cinci lungimi de locul 3 ocupat de Feyenoord, loc care asigură prezența în primăvara Europa League.

În tur, italienii au reușit să se impună la limită pe „Celtic Park” din Glasgow, scor 2-1, victoria fiind bifată în urma golului marcat în minutul 90+5 de Pedro, la capătul unui meci în care scoțienii au deschis scorul prin Furuhashi (min.12), Vecino (min.29) restabilind egalitatea pe tabela de marcaj.

Dacă pentru scoțieni, ecuația calificării în primăvara UCL este încheiată, în schimb, pentru italieni o victorie asigură în proporție foarte mare calificarea în fazele superioare ale competiției, având în vedere că, cu două runde înainte de finalul fazei grupelor, Atletico Madrid este lider cu 9 puncte, iar Feyenoord ocupă locul 3 cu 6 puncte. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria italienilor, care au și ascendent moral după succesul din tur din Scoția.

Cotă de 1.60 propusă la Young Boys – Steaua Roșie Belgrad

A doua și totodată ultima selecție pe care v-o propunem astăzi vine de la duelul care are loc în Elveția de la ora 22:00 între Young Boys și  Steaua Roșie Belgrad.

Cele două formații sunt la egalitate de puncte înaintea duelului de pe „Stadion Wankdorf”, ambele contabilizând câte un punct în primele patru runde, în urma „directului” din tur de la Belgrad, scor 2-2. A fost un meci cu răsturnări spectaculoase de scor. Sârbii au condus cu 1-0 în urma reușitei lui Ndiaye (min. 35), însă elvețienii au întors rezultatul prin golurile marcate de Ugrinic (min.48) și Itten (min.51-pen.), scorul final fiind 2-2, stabilit pe final de meci în minutul 88 de Bukari.

Atât elvețienii cât și sârbii nu mai au matematic nicio șansă de calificare în primăvara Champions League, primele două clasate, Manchester City și RB Leipzig, având câte 12 respectiv 9 puncte în clasament. Dueul din Elveția se anunță de totul sau nimic, miza punctelor puse în joc fiind uriașă, urmând a decide în mare măsură echipa care se va califica în primăvara Europa League. La fel ca și în tur, ne așteptăm la un meci spectaculos și vom paria în consecință.

Pronosticurile Zilei
Lazio – Celtic, 1 – cota 1.57
Young Boys – Steaua Roșie Belgrad, Ambele înscriu – cota 1.60
Cota totală: 2.51

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.3 ° C
14.2 °
10 °
85 %
2.2kmh
52 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...