spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăSportCopii de la CSȘ Botoșani prezenți la Izvorani la „Baby Volei Festival”

Copii de la CSȘ Botoșani prezenți la Izvorani la „Baby Volei Festival”

La sfârșitul săptămânii trecute, Complexul Sportiv de la Izvorani a găzduit ediția 2023 a „Baby Volei Festival”.

La această ediție au fost prezenți 80 de copii și profesorii lor, de la 10 cluburi din România, care au învățat din tainele minivoleiului, de la cei doi invitați de onoare ai Federației Române de Volei, Adrie Noij și Rudi Kun-Kuti.

„Olandezul Adrie Noij, cel care este considerat părintele minivoleiului din Țările de Jos, dar și Rudi Kun-Kuti, și el cu rezultate foarte bune în voleiul olandez, au fost încântați să le arate celor 80 de copii din tainele jocului de volei”, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei (FRV).

„A fost un eveniment care m-a făcut să iubesc și mai mult acest sport”

CSȘ Botoșani a participat la acest eveniment cu două echipe. Una de fete, pregătită de profesor Stelian Ghițun și alcătuită din Annisia Iacob, Isabella Sava, Karina Savin, Parascheva Șovan, Maria Bălinișteanu, Eva Aramă, Cezara Bereșteanu și Mateea Dănilă și una de băieți, pregătită de profesor Cezar Cristian Aciobăniței și alcătuită din Iustin Cojocaru, Tudor Ursu, Cristi Tofan, Claudiu Bujniță, Radu Popa și Augustin Beiu.

„A fost o experiență unică pentru mine, pe care cu siguranță o voi mai repeta. M-am simțit fantastic alături de colegii mei, de domnul profesor dar și de ceilalți copii din țară cu care am legat prietenii. A fost un eveniment care m-a făcut să iubesc și mai mult acest sport care este atât de frumos”, a declarat Iustin Cojocaru, component al echipei CSȘ Botoșani și elev în clasa a III-a D la Școala Gimnazială nr. 7 din Botoșani.

La ediția din acest an a „Baby Volei Festival” au fost prezente la fete cluburile CSȘ Botoșani, CS Activ Prahova Ploiești, ACS Flamingo Volleyball Club Constanta, ACS Atomic Blaj, CSM Reșița, ACS Academic București, ACS Champions Sibiu și CSȘ Slatina, iar la băieți CSȘ Botoșani și CS Ocna Mureș.

Cele 10 echipe participante la „Baby Volei Festival” s-au bucurat la Centrul Olimpic Sportiv de la Izvorani, pe parcursul a trei zile, de jocuri și exerciții specifice vârstei copiilor (7-9 ani).

„Copii au fost extraordinari ca întotdeauna”

„Le mulțumim celor doi invitați, dar și tuturor celor care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului. Nu în ultimul rând profesorilor de la cele 10 cluburi din România. Copii au fost extraordinari ca întotdeauna. Îi așteptăm la anul, mai puternici, mai implicați în ceea ce înseamnă voleiul. Și suntem convinși că-și vor aduce aminte de aceste zile petrecute la Izvorani pentru toată viața!”, au transmis cei de la FRV pe pagina oficială de Facebook.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
45 %
4.4kmh
1 %
lun
18 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...