spot_img
miercuri, mai 1, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: Marți atacăm profitul cu selecții din UCL

Pronosticurile Zilei: Marți atacăm profitul cu selecții din UCL

Marți, 12 decembrie 2023, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.29. Pariurile de astăzi vin de la meciuri din Champions League.

Pentru început vom merge pe „Philips Stadion”, unde marți, de la ora 19:45, PSV Eindhoven va primi vizita formației Arsenal Londra, partida contând pentru ultima etapă Grupa B din Champions League. În tur, „tunarii” s-au impus pe teren propriu cu 4-0!

Duelul este unul de palmares, atât londonezii cât și batavii fiind calificați în urma parcursului avut în această grupă în fazele superioare ale competiției.  După cinci meciuri susținute, Arsenal conduce grupa cu 12 puncte, având patru victorii și un eșec. De partea cealaltă, PSV Eindhoven se află pe locul 2 cu 8 puncte, având trei puncte peste a treia clasată, Lens, cu care are însă de partea sa avantajul „directelor”: 1-1 în Franța și 1-0 în Olanda.

Batavii au toate motivele pentru a se autodepăși pe teren propriu în acest meci și de a-și lua o bine meritată revanșă în fața „tunarilor” după umilința din tur. Astfel, sunt toate premisele să asistăm la un duel spectaculos, cu goluri, motiv pentru care vom paria în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de marți vine de la disputa Napoli – Braga, care va avea loc de la ora 22:00 pe „Stadio Diego Armando Maradona” partida contând pentru ultima etapă Grupa C din Champions League. În tur, napoletanii s-au impus pe teren advers cu 2-1!

Disputa prinde cele două formații despărțite de trei lungimi în clasament, Napoli fiind pe locul 2 cu 7 puncte iar Braga pe locul 3 cu 4 puncte, grupa fiind condusă de Real Madrid cu maxim de puncte după cele cinci runde și închisă de Union Berlin cu două puncte.

În condițiile date, napoletanilor le este suficientă și remiza pentru a-și asigura calificarea în fazele superioare ale competiției, Braga fiind condamnată la victorie în Italia pentru a îndeplini acest obiectiv.

Napoli are ascendent moral asupra lusitanilor, dat de victoria din tur și ne așteptăm să facă un joc în forță pentru a rezolva fără emoții ecuația calificării în primăvara Champions League, motiv pentru care nu ne vom complica și vom paria pe victoria trupei lui Mazzarri.

Pronosticurile Zilei
PSV Eindhoven – Arsenal Londra, Ambele înscriu – cota 1.53
Napoli – Braga, 1 – cota 1.50

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.6 ° C
15.6 °
12.7 °
69 %
2kmh
0 %
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
20 °
Dum
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...