miercuri, mai 8, 2024
AcasăSportSpectacol total în primele două runde din grupele „Cupei Sărbătorilor de Iarnă”...

Spectacol total în primele două runde din grupele „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” la minifotbal (VIDEO + FOTO)

Spectacolul a fost la înălțime în jocuirle disputate în primele două etape din faza grupelor celei de-a IV-a ediție a „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” la minifotbal, competiție care este găzduită de „Sala Polivalentă- Elisabeta Lipă” din municipiu în perioada 9-16 decembrie, la care „Monitorul de Botoșani” este din nou partener media, așa cum a fost de la prima ediție!

Partidele disputate sâmbătă și duminică au fost spectaculoase dar și viu-disputate, dovadă că, cu excepția Grupei C, care și-a desemnat sfertfinalistele după primele două runde, în celelalte trei grupe suspansul se va menține până la finalul ultimelor meciuri programate în runda a III-a a grupelor, care au loc marți și miercuri.

Vă reamintim că la competiția organizată de Lucian Muraru și Ilie Andrici în parteneriat cu ACS Invictus Botoșani, participă echipele Yanis & Friends Darabani, Viitorul Albești, FC Bucovina, ASPR ( ISU ) Botoșani, Amatorii , Social Bar Events, Ventana Team, Inter Dorohoi, ACS Drips-2017, Zeus, AS Hazard Team, FC Pyramids, Apollo Santa Mare, Nei Divizia, Siretul Bucecea și Penitenciarul Botoșani.

Printre jucătorii cunoscuți publicului, la ediția din acest an a „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” se numără jucători cu vechi state în primele ligi ale fotbalului românesc, inclusiv la primul eșalon, printre care Florin Acsinte, Andrei Dumitraș, Marius Curileac, Alexandru Stancoschi, „Mara” Orășanu, Andrei Letos, Clement Pălimaru, Robert Grumezescu, Bogdan Melinte dar și un jucător care a ieșit recent campion mondial cu naționala României la minifotbal, Vlad Mocanu.

„Deja a devenit o tradiție pentru județul nostru această competiție, Cupa Sărbătorilor de Iarnă la minifotbal. Am crescut, am evoluat frumos, de la ediție la ediție, ca și acest sport în România, dovadă fiind și titlul mondial cucerit recent de reprezentativa țării noastre. Iubitorii de minifotbal. Cei care vor să vadă un spectacol garantat, sunt așteptați să fie alături de noi la Polivalentă, intrarea fiind gratuită. Țin din suflet să mulțumesc partenerilor noștri, PRimăria Botoșani și Carrefour dar mai ales paretenerului media Monitorul de Botoșani, pentru că de la prima ediție a fost mereu aproape de noi”, a afirmat Ilie Andrici, unul dintre organizatorii evenimentului, care a fost prezent cu naționala, în calitate de oficial, la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite, unde România a cucerit recent titlul mondial la minifotbal!

Vă reamitim că precedentele ediții ale „Cupei Sărbotorilor de Iarnă” au revenit celor de la Atletico Textila, Apollo Grup Santa Mare și Yanis & Friends Darabani. De menționat ar fi că la ultima ediție, cea de anul trecut, care a revenit celor de la și Yanis & Friends Darabani, cel mai bun portar a fost desemnat Marius Curileac, iar titlul de cel mai bun jucător al turneului i-a revenit lui Adrian Ghiorghiciuc.

Premii record la ediția din acest an!                     

Așa cum v-am informat și anternior, față de edițiile precedente, organizatorii ai crescut valoarea premiilor și condițiile de joc pentru echipele participante, chiar dacă acest lucru a implicat un efeort financiar în plus.

„Premiile sunt în funcție de clasamentul final și au o valoare de 10.000 de lei. Fiecare echipă va primi la premiere o Cupă și o diplomă, în funcție de locul ocupat în clasament , o minge și o poză de colecție, în ramă cu echipa. Locul 1, pe lângă trofeul suprem în valoare de 1550 lei va primi și un voucher în valoare de 1200 RON pentru achiziționarea de articole sportive la „Ama Fortuna Sports”. Locul 2, vicecampioana, va primi un trofeu în valoare de 700 lei plus un voucher în valoare de 800 lei constând în articole sportive, în timp ce locul 3 va primi un trofeu și un voucher in valoare de 400 lei. Cel mai bun portar al turneului va primi un trofeu premium și un voucher în valoare de 200 lei, iar cel mai bun jucător un trofeu premium și un voucher in valoare de 200 lei. Toate aceste premii sunt din banii adunați din taxe și datorită partenerilor Primăria Botoșani si Carrefour. Mulțumim din inimă celor de la „Monitorul de Botoșani”, care sunt partener media încă de la prima ediție a competiției și partener tehnic „Ama Fortuna Sports”, a afirmat Lucian Muraru.

Cupa Sărbăorilor de Iarnă – ediția IV  

Rezultate prima etapă grupe
Yanis&Friends Darabani -Penitenciarul BT 1-2
Viitorul Albești – Social Bar Events  5-2
FC Pyramids – Inter Dorohoi 1-2
Apollo Santa Mare – Amatorii 3-0
AS Hazard Team – Ventana Team 1-0
ASPR (ISU) BT – ACS Drips 2017 2-1
FC Bucovina – FC Zeus 1-2
Siretul Bucecea – Nei Divizia 4-2

Rezultate etapa a II-a grupe
Social Bar Events-Yanis&Friends Darabani 3-4
Penitenciarul BT – Viitorul Albești 1-2
Amatorii – FC Pyramids 0-5
Inter Dorohoi – Apollo Santa Mare 1-5
ACS Drips 2017 – AS Hazard Team  1-4
Ventana Team – ASPR ( ISU ) BT 0-1
Nei Divizia – FC Bucovina  0-2
FC Zeus – Siretul Bucecea  0-0 (2-3 d.p.)

Clasament Grupe
Grupa A
1 Viitorul Albești  6 pct. (7-3 golaveraj)
2 Penitenciarul Botoșani 3 (3-3)
3 Yanis & Friends Darabani  3 (5-5)
4 Social Bar Events  0 (5-9)

Grupa B
1 Apollo Santa Mare 6 pct (8-1 golaveraj)
2 FC Pyramids 3 (6-2)
3 Inter Dorohoi 3 (3-6)
4 Amatorii  0 (0-8)

Grupa C
1 AS Hazard Team 6 pct (5-1 golaveraj )
2 ASPR ( ISU ) Botoșani  6 (3-1)
3 Ventana Team 0 (0-2)
4 ACS Drips 2017  0 (2-6)

Grupa D
1 Siretul Bucecea  5 puncte (4-2 golaveraj )
2 FC Zeus 4 (2-1)
3 FC Bucovina  3 (3-2)
4 Nei Divizia 0 (2-6)

Program etapa a III-a Grupe
Marți, 12 decembrie 2023
ora 19:00 Yanis & Friends Darabani – Viitorul Albești
ora 20:00 Penitenciarul Botoșani – Social Events Bar
ora 21:00 FC Pyramids – Apollo Santa Mare
ora 22:00 Inter Dorohoi – Amatorii

Miercuri 13 decembrie 2023
ora 19:00 AS Hazard Team – ASPR ( ISU) Botoșani
ora 20:00 Ventana Team – ACS Drips 2017
ora 21:00 FC Bucovina – Siretul Bucecea
ora 22:00 FC Zeus – Nei Divizia

Progrma sferturi de finală (se califică primele 2 echipe din fiecare grupă)
Vineri 15 decembrie 2023

ora 19:00 Sfertul 1 =  A1 – B2
ora 20:00 Sfertul 2 = A2 – B1
ora 21:00 Sfertul 3 =  C1 – D2
ora 22:00 Sfertul 4 = C2 – D1

Program Semifinale:
Sâmbătă 16 decembrie 2023
ora 15:00 Sfertul 1 vs Sfertul 3
ora 16:00 Sfertul 2 vs Sfertul 4

Program Finalele
ora 19:00 – Finala Mică (locurile 3-4)
ora 20:00 – Finala Mare (locurile 1-2)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12 ° C
14.3 °
11.6 °
66 %
2.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
16 °
vin
19 °
sâm
18 °
Dum
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...