spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăSportBotoșăneanca Simona Radiş, a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună...

Botoșăneanca Simona Radiş, a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă, în cadrul „Galei Sportului 2023”

Botoșăneanca Simona Radiş, campioana mondială şi europeană la canotaj a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă, în cadrul „Galei Sportului 2023”, eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Sport.

În cadrul evenimentului desfăşurat la Ateneul Român din Capitală au fost acordate premii pentru 20 categorii, pe baza rezultatelor obţinute pe parcursul anului 2023. Nominalizările precum şi desemnarea câştigătorilor au fost realizate de Asociaţia Presei Sportive din România.

„La Paris va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va rămâne în istorie”

La finalul evenimentului, botoșăneanca a declarat că are mare încredere că ediţia 2024 a Jocurilor Olimpice va fi una care va rămâne în istorie din punct de vedere al performanţelor delegaţiei României.

„Vor fi rezultate pentru întreaga delegaţie a României. Spun cu mare încredere că la Paris va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va rămâne în istorie”, a declarat că Simona Radiș, adăugând că speră ca împreună cu Ancuţa Bodnar, colega sa din barca de dublu vâsle, să rămână în continuare neînvinse: „Noi am ajuns la un nivel foarte înalt şi ne dorim să rămânem pe aceeaşi linie ascendentă. Presiunea şi fiecare cerinţă din exterior pe noi ne motivează. Încercăm mereu să transformăm totul într-un lucru pozitiv, iar până acum spun eu că ne-a reuşit foarte bine”.

Simona Radiș: „Suntem norocoase că am fost azi aici”

Simona Radiș a dat dovadă de o modestie ieșită din comun, afirmând că este onorată de faptul că a putut fi prezentă în aceeaşi sală cu atât de multe legende ale sportului românesc.

„Este o onoare să ne aflăm azi aici printre atâtea mari valori ale sportului românesc. A fost într-adevăr o seară în care multe nume mari s-au reunit, pentru că ştim că e dificil să îi aduci pe toţi în aceeaşi sală deodată. Dar suntem norocoase că am fost azi aici şi sperăm să urmeze cât mai multe astfel de întâlniri”, a precizat botoșăneanca.

Dublă campioană europeană la dublu vâsle şi 8+1 şi campioană mondială în proba de dublu vâsle, Simona Radiş a primit miercuri seara, în cadrul Galei Sportului 2023, organizată de Agenţia Naţională pentru Sport, trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă, în timp ce canoistul Cătălin Chirilă şi canotoarea Ancuţa Bodnar au fost desemnaţi sportivii anului la masculin, respectiv feminin.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
16.6 ° C
16.6 °
15.5 °
56 %
0.5kmh
100 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...