joi, iulie 18, 2024
AcasăSportBotoșăneanca Simona Radiş, a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună...

Botoșăneanca Simona Radiş, a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă, în cadrul „Galei Sportului 2023”

Botoșăneanca Simona Radiş, campioana mondială şi europeană la canotaj a primit trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă, în cadrul „Galei Sportului 2023”, eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Sport.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În cadrul evenimentului desfăşurat la Ateneul Român din Capitală au fost acordate premii pentru 20 categorii, pe baza rezultatelor obţinute pe parcursul anului 2023. Nominalizările precum şi desemnarea câştigătorilor au fost realizate de Asociaţia Presei Sportive din România.

„La Paris va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va rămâne în istorie”

La finalul evenimentului, botoșăneanca a declarat că are mare încredere că ediţia 2024 a Jocurilor Olimpice va fi una care va rămâne în istorie din punct de vedere al performanţelor delegaţiei României.

„Vor fi rezultate pentru întreaga delegaţie a României. Spun cu mare încredere că la Paris va fi o ediţie a Jocurilor Olimpice care va rămâne în istorie”, a declarat că Simona Radiș, adăugând că speră ca împreună cu Ancuţa Bodnar, colega sa din barca de dublu vâsle, să rămână în continuare neînvinse: „Noi am ajuns la un nivel foarte înalt şi ne dorim să rămânem pe aceeaşi linie ascendentă. Presiunea şi fiecare cerinţă din exterior pe noi ne motivează. Încercăm mereu să transformăm totul într-un lucru pozitiv, iar până acum spun eu că ne-a reuşit foarte bine”.

Simona Radiș: „Suntem norocoase că am fost azi aici”

Simona Radiș a dat dovadă de o modestie ieșită din comun, afirmând că este onorată de faptul că a putut fi prezentă în aceeaşi sală cu atât de multe legende ale sportului românesc.

„Este o onoare să ne aflăm azi aici printre atâtea mari valori ale sportului românesc. A fost într-adevăr o seară în care multe nume mari s-au reunit, pentru că ştim că e dificil să îi aduci pe toţi în aceeaşi sală deodată. Dar suntem norocoase că am fost azi aici şi sperăm să urmeze cât mai multe astfel de întâlniri”, a precizat botoșăneanca.

Dublă campioană europeană la dublu vâsle şi 8+1 şi campioană mondială în proba de dublu vâsle, Simona Radiş a primit miercuri seara, în cadrul Galei Sportului 2023, organizată de Agenţia Naţională pentru Sport, trofeul de excelenţă pentru cea mai bună performanţă, în timp ce canoistul Cătălin Chirilă şi canotoarea Ancuţa Bodnar au fost desemnaţi sportivii anului la masculin, respectiv feminin.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...