sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: „VERDE” și ieri. Astăzi „dubla” câștigătoare vine din Premier League...

Pronosticurile Zilei: „VERDE” și ieri. Astăzi „dubla” câștigătoare vine din Premier League și SuperLiga

Duminică, 18 februarie 2024, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Și cele două selecții de ieri au fost câștigătoare, profitul venind la cota 2.38, astfel că am bifat al treilea „verde” consecutiv, toate fiind postate din timp AICI.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.19. Astăzi ne vom îndrepta atenția către fotbalul din SuperLigă și Premier League.

Pentru început vom merge pe „Arcul de Triumf” la disputa dintre Dinamo și Oțelul. „Câinii” au un moral bun după victoria pe care au obținut-o runda precedentă în fieful campioanei. „Alb-roșii” sunt conștienți că pot da greutate punctelor cucerite contra Farului cu un nou succes, prin care ar reduce și mai mult ecartul față de formațiile aflate pe locurile de baraj pentru menținerea în SuperLigă. Vom paria pe un rezultat pozitiv al „câinilor”.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din Premier League și nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Manchester United se deplasează la Luton într-un meci în care este mare favorită la victorie. Cu un succes, „diavolii”, care s-au impus în ultimele trei meciuri din Premier League, s-ar apropia la trei lungimi de Tottenham, echipă aflată pe locul 5, loc ce asigură prezența la startul ediției viitoare a cupelor europene. Nu ne complicăm și pariem pe un rezultat pozitiv al celor de la United, „dubla” fiind însoțită și de minim două goluri marcate în meci.

PRONOSTICURILE ZILEI

DINAMO – OȚELUL, 1X – COTA 1.45 (3-1)
LUTON – MANCHESTER UNITED, X2 & PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.49 (1-2)

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
23.2 ° C
23.3 °
22.6 °
75 %
0.9kmh
25 %
sâm
28 °
Dum
34 °
lun
28 °
mar
27 °
mie
30 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

O fi adevărat că doar ceasul rău şi pisica neagră te aduc aici.

EDITORIAL

Acum ceva timp discutam cu un corporatist care, printre altele, se plângea de programul infernal. Prea multă muncă, prea multe sarcini și prea puțin...

EPIGRAMA ZILEI

Starea lui, cumva ciudată Nu este deloc ingrată Și așa o să rămână Deși mulți ... îl au la mână!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...