sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăSportAFC Junior Botoșani a câștigat „Memorialul Ion Bordeanu” la categoria jucătorilor născuți...

AFC Junior Botoșani a câștigat „Memorialul Ion Bordeanu” la categoria jucătorilor născuți în 2015 (VIDEO + FOTO)

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu a găzduit astăzi cea de-a VIII-a ediție a „Memorialului Ion Bordeanu” destinată juniorilor născuți în 2015 și mai tineri.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Evenimentul s-a bucurat de prezența lui Alin Bordeanu, unul din cei doi fii ai regretatului Ion Bordeanu, care a organizat evenimentul împreună cu Asociația Județeană de Fotbal (AJF) reprezentată de președintele Bogdan Zanfirescu și vicepreședintele Ilie Andrici, a jucătorilor FC Botoșani reprezentați de Eduard Florescu și Sebastian Mailat și nu în ultimul rând a oficialităților locale în frunte cu consilierul local Gabriel Tănasă, care este și vicepreședinte AJF, dar și a primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

„Vă felicit pentru organizarea acestui eveniment și mă bucur să fiu prezent aici între dumneavoastră la cea de-a VIII-a ediție a Memorialului Ion Bordeanu. Îmi doresc ca în viitor această competiție să se desfășoare pe noul stadion din Botoșani, pe stadionul Ion Bordeanu”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

„Cu siguranță de acolo, de Sus, tata, e mândru să vadă că sunteți prezenți aici”

Vizibil marcat de emoții, Alin Bordeanu, unul dintre fiii regretatului Ion Bordeanu, a ținut să mulțumească tuturor pentru participare și prezență și le-a transmis copiilor să facă sport.

„Tatăl meu a jucat pentru echipa județului mai bine de două decenii, a dat totul pentru această echipă și cu siguranță de acolo, de Sus, e mândru să vadă că sunteți prezenți aici, că faceți sport. Vreau să vă spun că e foarte, foarte important să faceți sport și să vă țineți de sport. Vă felicit părinții și profesorii pentru că vă sprijină”, a declarat Alin Bordeanu.

La această categorie de vârstă destinată juniorilor născuți în 2015 și mai tineri, au luptat pentru trofeu șase echipe: CSȘ Botoșani, ACS Artys Botoșani, AFC Junior Botoșani, AS 2000 Bucecea, ACS Juniorul Dorohoi 2018 și ACS Profy FCI Botoșani.

Cele șase formații au fost împărțite în două serii de câte trei, în semifinale calificându-se primele două din fiecare grupă. În ultimul act al competiției au ajuns AFC Junior Botoșani și ACS Artys Botoșani, primii impunându-se cu scorul de 3-0 (2-0).

Memorialul „Ion Bordeanu”. Turneu destinat tinerilor

Miercuri, 21 februarie, „Memorialul Ion Bordeanu” programează de la ora 09:00 turneul destinat echipelor de juniori născuți în 2011 și mai tineri. La fel ca și la competiția jucătorilor născuți în 2015 și aici vor pentru trofeu vor lupta șase echipe, acestea fiind împărțite în două grupe a câte trei echipe. În Grupa A au fost repartizate  ACS Sportul Flămânzi, AFC Roma și ACS Unirea Curtești, în timp ce în Grupa B vor fi AS Real Hudești, CS Unirea Săveni și ACS Viitorul Broscăuți.

Cea de-a doua și totodată ultima zi a „Memorialului Ion Bordeanu” se va încheia tot miercuri cu finala mică (n.r. ora 15:00) și finala mare (n.r. ora15:40), urmate de festivitatea de premiere (n.r. ora 16:20).

Grupe Turneu Juniori 2015
Grupa A:
CSȘ Botoșani
ACS Artys Botoșani
AFC Junior Botoșani

Grupa B:
AS 2000 Bucecea
ACS Juniorul Dorohoi 2018
ACS Profy FCI Botoșani

Clasament final Turneu Juniori 2015
1 AFC Junior Botoșani
2 ACS Artys Botoșani
3 ACS Profy FCI Botoșani
4 ACS Juniorul Dorohoi 2018
5 CSȘ Botoșani
6 AS 2000 Bucecea

Distincții Turneu Juniori 2015

-Trofeul Fair-play: ACS Juniorul Dorohoi 2018
-Cel mai tehnic jucător: Mihnea Nohai (ACS Profy FCI Botoșani)
-Golgeter: Iulian Asaftei (AFC Junior Botoșani)
-Cel mai bun portar: Darius Gabriel Zaiț (AFC Junior Botoșani), Alexis Rădășanu (ACS Artys Botoșani)

Rezultate Turneu Juniori 2015 – marți, 20 februarie 2024
Grupe

ACS Artys Botoșani – AFC Junior Botoșani 1-4 (0-2)
AS 2000 Bucecea – ACS Profy FCI Botoșani 1-11 (0-6)
ACS Artys Botoșani – CSȘ Botoșani 3-0 (1-0)
ACS Juniorul Dorohoi 2018 – AS 2000 Bucecea 3-1 (3-0)
AFC Junior Botoșani – CSȘ Botoșani 5-3 (2-2)
ACS Profy FCI Botoșani – ACS Juniorul Dorohoi 2018 4-0 (2-0)
Locurile V-VI
CSȘ Botoșani – AS 2000 Bucecea 6-0 (3-0)
Semifinale
AFC Junior Botoșani – ACS Juniorul Dorohoi 2018 3-0 (2-0)
ACS Artys Botoșani – ACS Profy FCI Botoșani 3-0 (0-0)
Finala locurile 3-4
ACS Profy FCI Botoșani – ACS Juniorul Dorohoi 2018 2-1 d.pen. (1-1/0-1)
Finala locurile 1-2
AFC Junior Botoșani – ACS Artys Botoșani 3-0 (2-0)

Memorialul Ion Bordeanu

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
16.6 ° C
16.7 °
16.1 °
97 %
2.3kmh
0 %
sâm
29 °
Dum
34 °
lun
28 °
mar
27 °
mie
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Şeful de la NovaApaserv, singur şi debusolat după şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în care toată lumea l-a întrebat de ce nu este...

EDITORIAL

E an electoral, prin urmare e firesc ca discuțiile cu pretenții patriotice să ocupe o mare parte din timpul românilor, mai ales a celor...

EPIGRAMA ZILEI

Pe-un velier mi-ar fi plăcut Să admirăm albastra zare Dar n-ai venit, că tu ai vrut Pe-un altul, c-un catarg mai mare ...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...