spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăSportAstăzi ora 22.00: Real Madrid – Manchester City. Echipe probabile

Astăzi ora 22.00: Real Madrid – Manchester City. Echipe probabile

Real Madrid – Manchester City, se va disputa marți, 9 aprilie, începând cu ora 22:00 în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Real Madrid – Manchester City se va juca pe „Santiago Bernabéu” din Madrid. Returul va avea loc pe „Etihad” pe 17 aprilie.

Precedentele două confruntări „directe” au avut loc în sezonul trecut de Liga Campionilor. Atunci, în semifinale, cetățenii au remizat 1-1 la Madrid și s-au impus pe Etihad cu un categoric 4-0.

După cum bine știți, Real Madrid a câștigat Liga Campionilor de 14 ori, în timp ce Manchester City este deținătoarea trofeului și principala candidată la câștigarea Ligii Campionilor în acest sezon.

Real Madrid nu a jucat în week-end-ul trecut, ultimul meci oficial al „galacticilor” datând din 31 martie. Echipa gazdă este lider în Spania cu 75 de puncte, cu opt mai multe ca rivala Barcelona.

În turul precedent de Liga Campionilor, formația din capitala Spaniei a trecut de RB Leipzig. După un succes cu 1-0 în Germania, galacticii au remizat 1-1 pe „Santiago Bernabeu”. De evidențiat ar fi că Real Madrid este neînvinsă pe teren propriu de 26 de meciuri oficiale, de la un 2-3 cu Villarreal în aprilie 2023.

De partea cealaltă, Manchester City vine după un succes obținut în week-end în Premier League, scor 4-2 în deplasare cu cei de la Crystal Palace. Trupa lui Pep Guardiola ocupă locul al 3-lea în Anglia cu un total de 70 de puncte, aflându-se la doar o lungime distanță de primele două clasate, Arsenal și Liverpool. De notat ar fi că Manchester City este neînvinsă în ultimele 25 de meciuri oficiale, perioadă în care a înregistrat 21 victorii și 4 remize. City a eliminat-o pe FC Copenhaga cu un simetric 3-1 în optimile din Champions League.

Real Madrid – Manchester City va începe la ora 22:00 și va fi în direct pe Digi Sport 1. 

Câștigătoarea acestui sfert de finală va juca în semifinale cu învingătorea dintre Arsenal și Bayern.

Echipe probabile: Real Madrid – Manchester City

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy – Valverde, Tchouameni, Kroos – Bellingham – Vinicius Jr, Rodrygo
Manchester City: Ederson – Lewis, Stones, Dias, Akanji – Silva, Rodri, De Bruyne – Doku, Haaland, Foden

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11 ° C
14.6 °
10.6 °
64 %
2.3kmh
0 %
mar
20 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
22 °
sâm
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...