spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăSportFinal: FC Hermannstad – FC Botoșani, scor 1-1

Final: FC Hermannstad – FC Botoșani, scor 1-1

Pe „Municipalul” din Sibiu a început FC Hermannstadt – FC Botoșani, meci care va deschide runda a V-a din play-out-ul SuperLigii. În „regular” a fost 2-2 în turul din Moldova, ardelenii impunându-se în retur în propriul fief, scor 2-0. 

Sibienii sunt lideri în play-out, cu 27 de puncte, în timp ce „roș-alb-albaștrii” ocupă locul 9 cu 17 puncte.

Iată echipele de start: 

Din minutul 24, sibienii rămân în 10 jucători. Centralul Sebastian Colțescu l-a eliminat pe itlianul Murgia pentru un atac violent la Enzo Lopez. Scorul pe tabela de marcaj este în continuare 0-0.

Pauză la Sibiu. FC Hermannstadt – FC Botoșani se află după 45 de minute de joc la egalitate, scor 0-0, la capătul unei reprize echilibrate.

Bogdan Andone a făcut două schimbări la pauză. La cabine au rămas Florescu și Aldair, ,locul lor fiind luat de Mailat și Kaproff.

În minutul 50, scorul la Sibiu între FC Hermannstadt – FC Botoșani este 0-0.

GOOOOOOOOLLLLLLL FC BOTOȘANI!!!!

Sebastian Mailat înscrie la Sibiu în minuutul 62 profitând de o gafă monumentală a lui Balaure. 

FC Hermannnstadt – FC Botoșani 0-1

În minutul 90+2, sibienii restabilesc egalitatea. Pentru FC Hermannstadt a marcat Neguț dintr-o lovitură liberă de la 20 metri.

FC Hermannnstadt – FC Botoșani 1-1

Final de meci la Sibiu. Deși a avut avantaj numeric în teren încă din minutul 25, FC Botoșani a ratat în prelungiri șansa de a da lovitura pe terenul liderului din play-out, duelul terminându-se cu scorul de 1-1.

Cu punctul câștigat, „roș-alb-albaștrii” au acumulat 18 puncte în clasament, egalând Poli Iași la puncte, trupa din Copou având însă și un meci mai puțin disputat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
16.6 ° C
16.6 °
15.5 °
56 %
0.5kmh
100 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...