joi, mai 16, 2024
AcasăSportFinal: Petrolul – FC Botoșani, scor 1-2

Final: Petrolul – FC Botoșani, scor 1-2

Pe „Ilie Oană” din Ploiești a început Petrolul – FC Botoșani, meci care va închide runda a VII-a din play-out-ul SuperLigii.

Iată echipele de start:      

Gooooollll FC Botoșani!!!

Din minutul 5, FC Botoșani deschide scorul pe „Ilie Oană” prin căpitanul George Miron! 

Petrolul – FC Botoșani, scor 0-1

Gol Petrolul!

Din minutul 13, „lupii galbeni” restabilesc egalitatea printr-un gol marcat de Irobiso în urma unei gafe impardonabile a lui Kukic, goalkeeperul FC Botoșani solicitând un fault asupra sa, fază trecută cu vederea atât de central cât și de cei din camera VAR.

Petrolul – FC Botoșani, scor 1-1

În minutul 56, ies de pe teren Ofosu și Kaprof, locul lor fiind luat de Mailat și Lopez.

Petrolul – FC Botoșani, este în continuare 1-1. 

În minutul 69 centralul Florin Andrei dictează un penalty în urma consultării arbitrajului VAR pentru Petrolul în urma unui contact în careu între Țigănașu și Musi, deși reluările arată mai degragă că a fost fault în atac al prahoveanului, care a forțat clar obținerea loviturii de la 11 metri. Penalty-ul executat de Sergiu Hanca este apărat de Luka Kukic.   

Petrolul – FC Botoșani, este în continuare 1-1. 

Gooooooollll FC Botoșani!!!

În minutul 87, Sadiku înscrie pentru FC Botoșani din trei metri în urma unei lovituri libere executate de Jaly, jucător intrat pe teren cu două minute mai devreme.

Petrolul – FC Botoșani, scor 1-2. 

Final de meci pe „Ilie Oană” din Ploiești. F C Botoșani învinge cu 2-1 Petrolul și urcă pe locul 6 în play-out,cu 24 de puncte.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
16.6 ° C
17.7 °
16.6 °
40 %
3.7kmh
6 %
joi
17 °
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...