miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSportPro Sport susține astăzi la Vf.Câmpului cu ACS USV Iași manșa tur...

Pro Sport susține astăzi la Vf.Câmpului cu ACS USV Iași manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a

Pro Sport Vf. Câmpului va susține astăzi de la ora 18:00, pe teren propriu, manșa tur a barajului pentru promovare în Liga a 3-a împotriva celor de la ACS USV Iași.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Campioană în premieră în istoria clubului, Pro Sport Vf. Câmpului, care a realizat tot în premieră și eventul, abordează cu încredre disputa cu echipa campioană a județului Iași, ACS USV.

„Șansele sunt de 50%-50%. E un baraj, se poate întâmpla orice. Noi ne jucăm șansa și ne dorim să luăm o opțiune la calificare de astăzi. Fac un apel la public, la iubitorii fotbalului din Botoșani să vină să ne susțină în număr cât mai mare, pentru că împreună putem învinge și ne putem apropia și mai mult de obiectivul pe care dorim să-l realizăm. Băieții sunt conectați la importanța acestui baraj, vor da totul pe teren și nu vor dezamăgi așteptările”, a declarat Octavian Faier.

Față de Pro Sport, care a dominat „da capo al fine” întrecerea județeană organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Botoșani, terminând competiția cu 62 de puncte, cu 9 peste Inter Dorohoi și 12 peste AS 2000 Bucecea, formații clasate pe locurile 2 și 3, ACS USV a câștigat cu mari emoții campionatul organizat de AJF Iași. La finalul competiției, adversara botoșănenilor a contabilizat 76 de punce, la fel ca și CSM Pașcani, adjudecându-și întrecerea datorită „directelor” (n.r. 0-0 în deplasare și 2-1 pe teren propriu).

ACS USV, campioană în premieră a județului Iași

La fel ca și Pro Sport Vf. Câmpului, formație manageriată de tandemul Octavian Faier-Gabi Chițanu și condusă din teren de Ciprian Dobincă, și echipa de fotbal a Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a devenit campioană în premieră, la doar doi ani de la înființare. Față de botoșăneni, ACS USV a ratat eventul în județul Iași, fiind învinsă în finala Cupei de CSM Pașcani, scor 2-1.

De evidențiat ar fi că „responsabil” pentru succesul ieșenilor este botoșăneanul Eduard Sandu, antrenor-jucător al echipei. Acesta a evoluat în trecut la nivelul Ligilor 2 și 3 pentru FC Botoșani, Știința Miroslava, FCM Dorohoi și Suceava. De asemenea, în lotul ieșenilor se află și Marin Alexandru, atacant care a evoluat în trecut la FC Botoșani.

Returul barajului dintre ACS USV Iași și Pro Sport Vf. Câmpului este programat pe 23 iunie de la ora 17:30 pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...