miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSportDebut de vis a României în fața a peste 45.000 de „tricolori”...

Debut de vis a României în fața a peste 45.000 de „tricolori” la EURO 2024 (video)

Debut fabulos pentru România la turneul final al Campionatului European din Germania.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Într-o atmosferă de vis creată de cei peste 45.000 de „tricolori” prezenți pe „Allianz Arena” din Munchen, reprezentativa României a surclasat selecționata Ucrainei, scor 3-0 (1-0), într-un meci contând pentru prima etapă a Grupei E de la EURO 2024.

Victoria „tricolorilor” s-a conturat grație golurilor marcate de Nicolae Stanciu (min.29), Răzvan Marin (min.53), Dennis Drăguș (min. 57).

„Tricolorii” au început curajos jocul de la Munchen și au reușit să deschidă în minutul 29 în urma unei execuții de-a dreptul fabuloase a lui Nicolae Stanciu, care a prins un șut de zile mari de la 22-23 de metri, mingea trimisă de căpitanul naționalei oprindu-se direct în vinclul porții lui Lunin. Cu șase minute înaintea fluierului final al primului mitan Stanciu a avut șansa de a face „dubla” însă execuția sa direct din corner a izbit transversala ucrainilor, tabela arătând după primele 45 de minte 1-0.

Stanciu & co au început în forță și cel de-al doilea mitean contra ucrainienilor de pe „Allianz Arena”, reușind să se despindă decisiv după primul sfert de oră al actului secund. În minutul  52 Răzvan Marin a șutat plasat de la 20 de metri fără nicio speranță pentru Lunin, finalizând un contraatac dezvoltat din propria jumătate a „tricolorilor” de Dennis Drăguș ducând scorul la 2-0. Peste numai cinci minute de joc, Dennis Drăguș (min.57), a reluat pentru din apropiere pentru 3-0 după o angajare a lui Dennis Man, care a făcut legea în suprafața de pedeapsă a ucrainienilor.

La acest scor, „tricolorii” au închis culoarele spre poarta lui Florin Niță,  gestionând foarte bine finalul de meci, impunându-se cu un incredibil 3-0.

Celălalt meci al primei etape din Grupa E, Belgia – Slovacia, se va juca tot astăzi, de la ora 18:00.

Următoarele meciuri ale „tricolorilor” în Grupa E vor fi pe 22 iunie cu Belgia (Koln, 22:00) și Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt, 19:00).

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...