miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSportPap și Pavlovic, noutățile FC Botoșani la reunirea lotului

Pap și Pavlovic, noutățile FC Botoșani la reunirea lotului

Noutățile FC Botoșani la reunirea lotului, care a avut loc astăzi la stadionul „Municipal”, le reprezintă prezența goalkeperului Eduard Pap și a fundașului stânga Michael Pavlovic.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Dacă Eduard Pap nu mai are nevoie de nicio prezentare, revenind pe „Municipal” după scurta aventură avută în Ungaria și la Oțelul, în schimb surpriza o constituie înregimentarea fundașului stânga Michael Pavlovic, fost jucător la naționalele U18, U19 și U21 ale Sloveniei.

„Perioada de transferuri e mult mai lungă, așa că nu ne grăbim. Trebuie să găsim jucătorii potriviți, pe pozițiile unde suntem descoperiți. Nu sunt adeptul să fac schimbări mari în lot. Vom vedea mai mult jucători tineri, din cadrul Academiei noastre, să vedem dacă mai găsim ceva jucători de viitor. Vineri, când vom pleca în Austria, vom trage linie asupra lotului”, a declarat Bogdan Andone.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...