spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăRețeta ZileiPui cu legume şi tăiţei de orez

Pui cu legume şi tăiţei de orez

Ingrediente: 500-600 g piept de pui, 2-3 morcovi, 3 ciuperci champignon, o legătură ceapă verde, sos hoisin, 80-100 g tăiţei de orez, 4-5 linguri de ulei floarea soarelui/măsline, sare, piper

 

Mod de preparare: Se spală carnea şi se taie fâşii. Legumele se curăţă, se spală şi se taie julien. Se pun 2-3 linguri de ulei într-o tigaie şi se frige pieptul de pui. Apoi se adaugă puţină apă şi se mai lasă până scade. Ulterior adăugăm sosul hoisin şi lăsăm la foc mic împreună 2-3 minute. Separat, se pune uleiul într-o altă tigaie şi se lasă la încins şi se pun legumele în tigaie. Tăiţeii de orez se pot fierbe separat într-o oală şi apoi se pot adăuga peste legume.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer fragmentat
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
34 %
5.4kmh
82 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...