spot_img
miercuri, mai 1, 2024
AcasăRețeta ZileiPlăcintă cu pui

Plăcintă cu pui

Ingrediente: 100 ml iaurt bulgăresc, 2 căţei usturoi, şofran, piper, 1 lingură caise uscate, 200 grame carne de pui gătită, ceapă verde, pătrunjel, mărar, 50 grame unt topit, câteva foi de plăcintă,1 lingură seminţe de floarea soarelui, sare

 

Mod de preparare: Se taie carnea de pui în bucăţi potrivite. Într-un vas mai mare, se amestecă iaurtul cu usturoiul pisat, sare, ierburile, şofranul, piperul şi caisele tocate. Se adaugă carnea de pui şi se amestecă bine. Se preîncălzeşte cuptorul. Se unge un vas potrivit pentru cuptor cu puţin unt topit, apoi se aşează jumătate din foi. Se ung cu unt. Se adaugă compoziţia cu pui şi se întinde uşor pe toată suprafaţa. Se aşează restul de foi deasupra, se ung cu restul de unt şi se presară cu seminţele de floarea soarelui. Se coace 15 minute.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
21.6 ° C
21.6 °
21 °
34 %
5.3kmh
42 %
mie
21 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
20 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...