spot_img
vineri, mai 3, 2024

Vinete pane

Ingrediente: 2 vinete, usturoi pudră, pesmet, sare, piper şi alte mirodenii la alegere

Mod de preparare: Spălăm vinetele şi le tăiem rondele subţiri. Combinăm pesmetul cu pudra de usturoi şi cu restul de mirodenii dorite, ceapă pudră, oregano, busuioc, turmeric, boia. Dăm feliile de vinete prin combinaţia de mai sus şi le punem, pe rând, într-o tigaie în care am încins ulei în prealabil. Dacă doriţi le puteţi face şi la cuptor, într-o tavă. Se servesc fierbinţi.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
24.4 ° C
24.6 °
24.4 °
49 %
6.9kmh
100 %
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...