spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăSportShow total făcut de Croitoru la conferință după eșecul cu Sepsi: „Gata,...

Show total făcut de Croitoru la conferință după eșecul cu Sepsi: „Gata, m-am decis!” (VIDEO)

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a făcut spectacol la conferința de presă care a avut loc la finalul partidei cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, cedată de echipa sa cu 2-1.

După ce a recunoscut superioritatea echipei pregătite de Leo Grozavu, tehnicianul FC Botoșani și-a pus la zid „vedetele” Al Mawas și Keyta.

„Și eu sunt supărat. Ce să fac acum dacă Al Mawas s-a supărat că l-am schimbat? Să fie supărat și să demonstreze meciul următor că m-am înșelat eu. Mă interesează pe mine că e supărat Al Mawas? Și eu sunt supărat, ce să-i fac? Keyta n-a făcut parte din lot. Trebuie să înțeleagă multe lucruri pe care nu le-am înțeles. Crede că tot ce s-a întâmplat cu el e numai meritul lui și își ia de la sine putere să facă anumite lucruri și în afară. Crede că Botoșaniul a trăit numai din evoluțiile lui și noi n-am făcut nimic ca el să ajungă în situația în care este. Nu e normal ca el să fie cel deștept și celălalt fraier”, a tunat Croitoru.

Principalul FC Botoșani a făcut referiri și la arbitrajul dezastruos al lui Andrei Chivulete și a spus că acesta l-a determinat să ia decizia de a-și da copii la arbitraj.

„E singura meserie unde nu ești tras la răspundere. Vii, greșești, faci un meci praf și iei și bani. Gata, m-am decis. Îmi dau cei doi copii la arbitraj!”, a încheiat Croitoru conferința.

În ciuda eșecului suferit pe „Municipal”, FC Botoșani a rămas pe locul 5 cu 37 de puncte, echipa lui Marius Croitoru fiind în continuare la mâna ei pentru a accede pentru a doilea sezon consecutiv în play-off-ul Ligii 1.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.6 ° C
18.6 °
18.6 °
77 %
2.8kmh
58 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...