spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportShow total făcut de Croitoru la conferință după eșecul cu Sepsi: „Gata,...

Show total făcut de Croitoru la conferință după eșecul cu Sepsi: „Gata, m-am decis!” (VIDEO)

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani a făcut spectacol la conferința de presă care a avut loc la finalul partidei cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, cedată de echipa sa cu 2-1.

După ce a recunoscut superioritatea echipei pregătite de Leo Grozavu, tehnicianul FC Botoșani și-a pus la zid „vedetele” Al Mawas și Keyta.

„Și eu sunt supărat. Ce să fac acum dacă Al Mawas s-a supărat că l-am schimbat? Să fie supărat și să demonstreze meciul următor că m-am înșelat eu. Mă interesează pe mine că e supărat Al Mawas? Și eu sunt supărat, ce să-i fac? Keyta n-a făcut parte din lot. Trebuie să înțeleagă multe lucruri pe care nu le-am înțeles. Crede că tot ce s-a întâmplat cu el e numai meritul lui și își ia de la sine putere să facă anumite lucruri și în afară. Crede că Botoșaniul a trăit numai din evoluțiile lui și noi n-am făcut nimic ca el să ajungă în situația în care este. Nu e normal ca el să fie cel deștept și celălalt fraier”, a tunat Croitoru.

Principalul FC Botoșani a făcut referiri și la arbitrajul dezastruos al lui Andrei Chivulete și a spus că acesta l-a determinat să ia decizia de a-și da copii la arbitraj.

„E singura meserie unde nu ești tras la răspundere. Vii, greșești, faci un meci praf și iei și bani. Gata, m-am decis. Îmi dau cei doi copii la arbitraj!”, a încheiat Croitoru conferința.

În ciuda eșecului suferit pe „Municipal”, FC Botoșani a rămas pe locul 5 cu 37 de puncte, echipa lui Marius Croitoru fiind în continuare la mâna ei pentru a accede pentru a doilea sezon consecutiv în play-off-ul Ligii 1.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15 ° C
15 °
10.5 °
59 %
3.6kmh
97 %
mar
14 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...