„Leul” a bătut FC Botoșani dar o aștetaptă în play-off: „Vreau și Botoșaniul, să-i chinuim pe cei de acolo, să facem play-off-ul mai interesant!” (VIDEO)

Aflat ca adversar în premieră al FC Botoșani pe „Municipal”, Leo Grozavu a reușit să se impună cu Sepsi OSK cu scorul de 2-1 în runda 27, aceasta reprezentând și prima victorie din istorie a covăsnenilor în fața grupării locale.

La finalul partidei, „Leul” a declarat că FC Botoșani este îndreptățită să fie în play-off după ce a arătat în acest sezon.

„Vreau și Botoșaniul, să-i chinuim pe cei de acolo, să facem play-off-ul mai interesant. Mă cunoașteți, nu fac declarații doar de dragul de a le face, ci acesta este adevărul. Botoșaniul la ce a arătat merită să fie în play-off. Cât despre meci, am luptat din primul până în ultimul minut, am demonstrat că avem caracter. De reproșat putem fiecare reproșa, și noi avem multe de spus despre arbitraj, dar nu vreau să mai vorbesc. Într-un final, eu cred că e o victorie meritată. Normal să fie încrâncenare, sunt ultimele etape, iar terenurile sunt grele. Încă n-am ajuns în play-off, mai sunt 9 puncte puse în joc și nu știm dacă suntem acolo. Va fi un meci de luptă și cu Gaz Metan, sunt o echipă robustă, care iese la bătaie. Cred că am învățat ceva din lecția primită de la Chindia”, a declarat Leo Grozavu, după victoria obținută de gruparea din Sfântu Gheorghe de pe „Municipal”.

În urma succesului cu FC Botoșani, Sepsi și-a asigurat în proporție de 99% prezența la „masa bogaților”, distanța față de FC Argeș, echipă aflată pe locul 7, fiind cu trei runde înaintea finalului acestui sezon regular de șapte lungimi.

Deja ai votat!