spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăProgram TVDUMINICA 26.09.2021

DUMINICA 26.09.2021

Pro tv

22:30  Uimitorul Om-Păianjen (actiune 2012) Cu: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field.

Peter Parker (Andrew Garfield) descopera o servieta misterioara, care a apartinut tatalui sau si porneste pe urmele parintilor pentru a intelege motivele care i-au facut sa il paraseasca. Cercetarile sale duc la Dr. Curt Connors, fostul partener al tatalui sau, care lucreaza in cadrul laboratorului Oscorp. Acestea are un alter-ego, The Lizard.

 

Procinema

22:15  Carrie (drama 2013) Cu: Julianne Moore, Chloe Grace Moretz, Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Zoe Belkin, Samantha Weinstein, Karissa Strain, Katie Strain, Ansel Elgort.

Carrie White este o eleva de liceu pe care colegii o agreseaza fizic si verbal. Acasa este tinuta de mama sa departe de tentatiile lumii.

 

Hbo

20:00 Tenet (actiune 2020) Cu Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington.

Tenet, semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional. Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

 

Happy Chanel

22:15 Fantoma mea iubită (drama 1990) Cu Patrick Swayze, Demi Moore.

Ganditi-va la cea mai emotionanta povete de dragoste. Mai ganditi-va si la cea mai sclipitoare comedie, la cea mai uimitoare poveste supranaturala si la cel mai tensionat thriller de mister. V-au venit in minte patru filme diferite. Sau va numarati printre milioanele de oameni si critici care au descoperit ca filmul numarul 1 al anului 1990 este Fantoma mea iubita. Veti fi surprinsi, incantati si veti incepe sa credeti.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...