SAMBATA 25.09.2021

Al Pacino

Prima tv

20:15 Simone (drama  2002) Cu: Al Pacino

Cariera unui producator de film (Al Pacino), disperat sa dea lovitura, atarna de un personaj… deosebit. Lui ii vine ideea de a crea digital o actrita, pe nume Simone. „Actrita” devine senzatia criticilor de arta, care mai stie sa si cante pe deasupra, si toata lumea are impresia ca Simone este o persoana reala. Cu cat succesul ei este mai mare, cu atat ii vine producatorului mai greu sa recunoasca ca totul este o farsa…

 

Procinema

20:30 Feţe in multime (thriller 2011) Cu: Milla Jovovich, Julian McMahon, David Atrakchi

Anna Marchant este o profesoară de școală generală care duce o viață liniștită, locuind împreună cu iubitul ei, Bryce, într-un apartament cochet, și întâlnindu-se regulat cu bunele ei prietene, Francine și Nina.

 

Tvr 2

20:10 Philomena (drama, 2013) Cu: Judi Dench, Steve Coogan, Sophie Kennedy Clark

Dramă, bazată pe cartea scrisă în 2009 de jurnalistul BBC Martin Sixsmith, „Copilul pierdut al Philomenei Lee”. În 1951, tânăra irlandeză Philomena Lee rămâne însărcinată – fără să fie căsătorită – iar părinţii, catolici fervenţi, o trimit să nască la o mânăstire izolată. Timp de patru ani, fata munceşte în spălătoria mânăstirii, văzându-şi foarte rar băieţelul, pe care l-a botezat Anthony. În cele din urmă, copilul este dat spre adopţie unei familii americane, iar Philomena e silită să semneze un contract care-i interzice să-l caute vreodată. După 50 de ani, timp în care şi-a refăcut viaţa, dar dorul de copilul pierdut n-a părăsit-o niciodată, Philomena îi spune povestea ei jurnalistului de investigaţie Martin Sixsmith. Împreună, vor încerca să-l regăsească pe Antony, făcând o călătorie dureroasă, dar necesară, în trecutul care o bântuie pe Philomena.

 

Hbo

20:00 Argo (drama 2012) Cu Bryan Cranston, Ben Affleck, Clea DuVall, John Goodman, Alan Arkin.

Bazat pe evenimente reale, thrillerul dramatic Argo prezintă o operațiune sub acoperire, pe viață și pe moarte, de salvare a șase americani. Acțiunile au avut loc în timpul atacului iranian soldat cu luare de ostatici, filmul concentrându-se pe rolul mai puțin cunoscut pe care l-au jucat CIA și Hollywood, informații declasificate la mulți ani după eveniment.

Deja ai votat!