DUMINICA 26.09.2021

Pro tv

22:30  Uimitorul Om-Păianjen (actiune 2012) Cu: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field.

Peter Parker (Andrew Garfield) descopera o servieta misterioara, care a apartinut tatalui sau si porneste pe urmele parintilor pentru a intelege motivele care i-au facut sa il paraseasca. Cercetarile sale duc la Dr. Curt Connors, fostul partener al tatalui sau, care lucreaza in cadrul laboratorului Oscorp. Acestea are un alter-ego, The Lizard.

 

Procinema

22:15  Carrie (drama 2013) Cu: Julianne Moore, Chloe Grace Moretz, Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Zoe Belkin, Samantha Weinstein, Karissa Strain, Katie Strain, Ansel Elgort.

Carrie White este o eleva de liceu pe care colegii o agreseaza fizic si verbal. Acasa este tinuta de mama sa departe de tentatiile lumii.

 

Hbo

20:00 Tenet (actiune 2020) Cu Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington.

Tenet, semnat de Christopher Nolan, este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional. Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – şi luptând pentru supraviețuirea întregii lumi, Protagonistul călătoreşte printr-o lume crepusculară a spionajului internaţional, într-o misiune a cărei acţiune se va desfăşura dincolo de timpul real. Nu călătorie în timp. Inversiune.

 

Happy Chanel

22:15 Fantoma mea iubită (drama 1990) Cu Patrick Swayze, Demi Moore.

Ganditi-va la cea mai emotionanta povete de dragoste. Mai ganditi-va si la cea mai sclipitoare comedie, la cea mai uimitoare poveste supranaturala si la cel mai tensionat thriller de mister. V-au venit in minte patru filme diferite. Sau va numarati printre milioanele de oameni si critici care au descoperit ca filmul numarul 1 al anului 1990 este Fantoma mea iubita. Veti fi surprinsi, incantati si veti incepe sa credeti.

Deja ai votat!