spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăPrima PaginăAccident cumplit la 135 de kilometri pe oră (video)

Accident cumplit la 135 de kilometri pe oră (video)

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la spital în stare gravă, iar maşina sa a fost transformată într-un morman de fiare după un accident cumplit. Autoturismul, un Peugeot 508, rula cu peste 130 km/h pe raza localității Bălușeni, iar la un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod.

După impact bărbatul, care era singur în autoturismul care s-a răsturnat pe cupolă, a rămas încarcerat. Martorii au sunat imediat la 112. La faţa locului s-au deplasat imediat o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare. La locul accidentului, pompierii au constatat că bărbatul era încarcerat, fiind semiconstient. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au scos din autoturism și l-au predat echipajului medical. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„L-am auzit încă de la vale când venea, iar când a ajuns aici s-a izbit. Avea viteză mare. Era doar şoferul în maşină şi striga după ajutor. Chiar în faţa casei mele aici s-a izbit”, a spus unul dintre martori.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a făcut praf, bucăţi din ea fiind împrăştiate pe şosea. Chiar şi motorul a fost aruncat la câţiva metri, iar părţi de caroserie au zburat chiar şi 18 metri. Acul vitezometrului s-a oprit la 135 km/h.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.6 °
18.8 °
43 %
3.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...