spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăAdvertorialDe ce ai nevoie pentru o curăţenie că la carte: trucuri utile

De ce ai nevoie pentru o curăţenie că la carte: trucuri utile

Primăvara este momentul perfect pentru o curăţenie generală. De cele mai multe ori, această activitate poate fi obositoare şi stresantă. Acest lucru se datorează activităţilor numeroase pe care le le implica. Atunci când faci curat trebuie să te ocupi de mai multe tipuri de suprafeţe, de ordine, organizare, dar şi dezinfectare şi curăţare. De la curăţarea obiectelor sanitare şi până la organizarea bucătăriei, curăţenia îţi poate ocupa timp şi consuma energie.

Vestea bună este că în ziua de astăzi există numeroase metode prin care să uşurezi munca pe care o depui atunci când faci curat. Astfel, poţi să ai casa lună fără eforturi prea mari şi fără să pierzi o groază de timp.

Produsele şi aparatele potrivite te pot ajuta să cureţi eficient, dar şi să munceşti mai puţin. Dacă vrei să te apuci de curăţenia de primăvară, descoperă ce îţi trebuie pentru a face casă luna rapid şi uşor:

Un aspirator performant

Nu poţi face curăţenie că la carte fără un aspirator. Acesta este esenţial pentru a îndepărta reziduurile de pe suprafeţe, în special de pe podele. Aspiratoarele performante te pot ajuta să scapi de părul de animale, praf, scame şi multe alte tipuri de reziduuri fără prea mult efort. Dacă îţi doreşti un model pe care te poţi baza, un aspirator Karcher este cea mai bună opţiune. Aspiratoarele Karcher sunt perfecte pentru a curăţa suprafeţe precum podelele, canapelele sau colţurile încăperilor, în funcţie de accesoriile  pe care alegi să o foloseşti.

Un aspirator Karcher vertical este alegerea ideală dacă nu vrei să te apleci prea mult atunci când faci curat. Dacă îţi doreşti un model ce curăţa cu aburi, vei găsi aspiratoare Karcher cu această funcţie.

În cazul în care preferi un aspirator ce îmbină tehnologia clasică cu cea ultra modernă, atunci alege un aspirator Dyson. Modelele de la acest brand folosesc tehnologia laser pentru a te ajuta să vezi chiar şi cele mai mici reziduuri de pe suprafeţe.

Produsele de curăţenie potrivite

Poţi să pierzi foarte mult timp atunci când produsele de curăţenie pe care le foloseşti nu degresează şi nu înmoaie reziduurile şi urmele rapid. Nu are rost să petreci minute în şir încercând să îndepărtezi urme şi mizerie prin frecare. Produsele potrivite de curăţenie te vor ajuta să obţii suprafeţe perfect curat cu doar câteva mişcări. Cum le găseşti? Ei bine, prin testarea cât mai multor tipuri de substanţe.

Cea mai inspirată soluţie este să ai mai multe produse, în funcţie de tipul de suprafaţă sau de reziduuri. Spre exemplu, pentru bucătărie, substanţele degresante sunt cele mai indicate, deoarece topesc urmele de grăsime de pe faianţă, mobila sau plită. În cazul băii, cele mai potrivite produse sunt cele anti-calcar, deoarece te vor ajuta să îndepărtezi urmele incapatante de pe cadă, chiuveta sau sticla de la duş.

Nu toate produsele de curăţenie conţin substanţe chimice dure, aşa că dacă îţi doreşti alternative mai puţin toxice, vei găsi astfel de branduri pe piaţă. Totuşi, este bine să foloseşti  mănuşi atunci când aplici sau ştergi produse de curăţenie şi să citeşti cu atenţie instrucţiunile oferite de producător pe ambalaj.

Accesorii de calitate

Printre cele mai populare accesorii şi ustensile folosite la curăţenie se număra carpele, bureţii, dar şi pămătufurile pentru praf. Sfatul nostru este să optezi pentru lavete din microfibra, deoarece acestea te pot ajuta să ştergi uşor suprafeţele şi se pot spăla uşor la maşină. Pentru praf, alege un pămătuf care reţine particulele, în loc să le împrăştie.

Precum în cazul produselor de curăţenie, accesoriile cele mai bune se aleg atunci când testezi mai multe produse. Trebuie să ştii că nu ai nevoie de o mulţime de accesorii pentru a face curat rapid şi eficient. Accesoriile potrivite te vor ajuta să ştergi uşor suprafeţele, fără să împrăştii reziduurile sau să lase urme.

Curăţenia nu trebuie să fie o corvoadă. Atunci când foloseşti produsele, accesoriile şi aparatele potrivite, întreaga activitate poate fi mai uşoară, iar tu să termini tot ce ai de făcut mai repede ca niciodată.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.9 ° C
19.9 °
19.9 °
39 %
5.2kmh
2 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...