sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAdvertorial3 motive pentru care să alegi un smart tv Samsung

3 motive pentru care să alegi un smart tv Samsung

Sunt zile în care, după ce ajungi acasă de la serviciu, tot ce vrei să faci este să te așezi comod pe canapea, să-ți iei o gustare și să te relaxezi la televizor. Dar, uneori, poate că nu găsești exact ce îți place la tv și ai vrea să privești un serial sau alt tip de conținut de pe diverse platforme online.

Din fericire, tehnologia a avansat puternic în ultimii ani, astfel încât, acum, un televizor nu mai este doar un simplu televizor. Noile generații de televizoare disponibile pe piață sunt televizoare smart care au în plus conexiune la internet și diverse aplicații, pe care le ai în mod normal pe telefon sau laptop. Așa poți avea acces la o gamă largă de conținut pe care îl poți viziona chiar și fără reclame, în funcție de abonamentul tău la acele aplicații.

Și nici prețul acestora nu mai reprezintă o barieră. Tocmai pentru că evoluția modelelor de smart tv a fost atât de rapidă, acum există modele pentru toate gusturile și toate limitele de buget.

Dacă ești în căutarea unui astfel de tv pentru casa ta, probabil că ai observat că există o varietate foarte mare de branduri, de diagonale și de tehnologii. Însă unul dintre cele mai populare modele de pe piață este smart tv Samsung. Este un brand care inovează permanent, care are un portofoliu foarte mare de produse și un reper de calitate în domeniu.

Hai să vedem care sunt principalele beneficii de a alege un smart tv Samsung.

Interfață prietenoasă

Când vrei să te uiți la un film sau un serial, vrei să faci asta pe loc, eventual până nu ți se răcește mâncarea. Așa că un motor de căutare prietenos și rapid este foarte important. În cazul unui smart tv Samsung, căutarea rapidă este o promisiune. Așa poți naviga foarte rapid, fără prea mult zapat pe telecomandă și prin meniu și poți găsi repede ceea ce vrei să vizionezi sau să asculți.

Conținut personalizat

Multe modele de smart tv Samsung au capacitatea să rețină ceea ce tu vizionezi și să îți recomande conținut atunci când revii la tv. Ai o secțiune specială, unde ai conținut personalizat, recomandat de televizorul tău smart. Este o funcție foarte utilă, care te va scuti de timp pierdut în căutări nesfârșite pentru serialul sau filmul ideal. Dacă ție îți plac comediile și te uiți des la astfel de gen de conținut, un televizor smart Samsung va ști să îți facă recomandări pe gustul tău.

Tehnologii avansate

În primul rând, trebuie să știi că poți conecta foarte ușor și alte dispozitive, ca să ai cât mai puține cabluri și telecomenzi în ansamblul tău media. Și, pentru că suntem la capitolul comenzi și telecomenzi, trebuie să știi că acum există chiar și modele ce au control vocal. Astfel, e mai simplu ca niciodată să vezi ce dorești. Doar te gândești la ce vrei să vezi și verbalizezi. Iar un smart tv Samsung va fi capabil să dea play la orice vrei.

La capitolul imagine, ai o mulțime de opțiuni din care să alegi, în funcție de buget și dorințele tale. Pornind cu tehnologia HDR, care este cea mai comună, trebuie să știi că aceasta îți poate oferi o imagine dinamică și optimizată. Modelele care au în descriere 4K și 8K sunt capabile să ofere rezoluții extraordinare, aceste cifre semnificând numărul de pixeli pe care îl are ecranul. Mai există și tehnologia Samsung QLED, sau chiar și Samsung OLED. Această tehnologie are aceste particule care conduc lumina și este capabilă, practic, să producă culori diferite de lumină. Practic, este o tehnologie care se referă la cât de luminos va fi ecranul.

 

Așadar, un smart TV Samsung va fi o alegere bună pentru tine și o investiție de care să te bucuri pe o perioadă lungă de timp. Doar acordă timp suficient, ca să te informezi despre toate tehnologiile menționate, fă un calcul de buget și studiază cât mai bine atât oferta din magazine, cât și cea online.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
6.9 ° C
7.2 °
5.5 °
95 %
1.4kmh
17 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...