Cele mai seducătoare parfumuri Paco Rabanne

0

Paco Rabanne este un renumit brand fondat în anul 1966 de către Francisco Rabanneda Cuervo, care și în prezent rămâne a fi unul dintre cele mai populare și îndrăgite branduri în întreaga lume, producând cele mai luxoase și inovatoare parfumuri.

De-a lungul istoriei sale, marca a lansat aproximativ șaptezeci de arome diferite, potrivite pentru femeile și bărbații de toate vârstele. Mai jos, îți vom prezenta câteva din cele mai seducătoare parfumuri de la marca Paco Rabanne, care cu siguranță vor deveni preferatele tale și datorită cărora vei fi mereu în centrul atenției și îi vei cuceri instantaneu pe cei din jur.

Parfumuri pentru femei

  • Paco Rabanne Ultraviolet

Apa de parfum Paco Rabanne Ultraviolet a fost lansată în anul 1999 de către parfumierul Jacques Cavallier și aparține familiei de arome florale și orientale. Aceasta a devenit rapid un bestseller în rândul femeilor, pentru că a uimit și a fermecat femeile cu aroma sa seducătoare. Apa de parfum este potrivită pentru femeile puternice și încrezute în propriile forțe. Compoziția pe bază de note de bergamotă, crin, iasomie, piper, trandafir, violetă, caisă, coriandru, garoafă, osmanthus, piersic, salvie, vanilie, patchouli, ambră și cedru nu va lăsa pe nimeni indiferent.

  • Pure XS For Her Paco Rabanne

Acest parfum de la Paco Rabanne a fost lansat în anul 2018 de către Quentin Bisch și Emilie (Bevierre) Coppermann, fiind o adevărată bijuterie pentru femeile senzuale. Apa de parfum este luxoasă și seducătoare, compoziția căreia se deschide cu acorduri intense de ambră, vanilie și ylang ylang. Inima fascinează cu note delicate de flori de portocal, piersic și santal, ce scot în evidență feminitatea, iar amberwood, cocosul și moscul alb formează baza traseului parfumat, fiind un simbol al eleganței și rafinamentului. Sticla elegantă de culoare roz și plină de farmec este înconjurată de un șarpe de aur, fapt ce denotă că parfumul este unul seducător, senzual și îndrăzneț.

Parfumuri pentru bărbați

  • Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million este un parfum elegant lansat în anul 2008, pentru bărbatul modern și independent, care adoră aromele lemnoase și picante. Compoziția se deschide cu acorduri suculente de grapefruit, mandarină și portocală roșie, în inimă domină și pulsează note de trandafir, lemongrass, mentă și scorțișoară, iar baza fascinează cu note de ambră, lemn alb, piele și patchouli indian. Aceasta este o apă de toaletă îndrăzneață și preferată de bărbații activi care sunt obișnuiți să-și atingă obiectivele.

  • Paco Rabanne Black XS

Această apă de toaletă a fost lansată de către parfumierii Olivier Cresp și Rosendo Mateu, pentru bărbații hotărâți, puternici, dar totodată romantici și cu un gust rafinat. Sticla elegantă neagră corespunde în totalitate denumirii parfumului, iar designul neobișnuit se combină armonios cu conținutul său, ce întruchipează eleganța. Compoziția se deschide cu un tandem răcoritor de salvie și lămâie, iar mai apoi își fac apariția notele picante de balsam de Tolu, scorțișoară, praline și cardamom. Compoziția se încheie cu o aromă seducătoare formată din lemn de abanos, chihlimbar, patchouli și lemn de trandafir. Proprietarii acestei ape de toaletă își ating cu orice preț obiectivele, iar aroma este una persistentă ce rezistă de dimineață până seara.

Deja ai votat!