spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdvertorialDecorarea bradului de Crăciun cu ornamente în tendințele anului 2020

Decorarea bradului de Crăciun cu ornamente în tendințele anului 2020

Pentru a avea un brad de Crăciun în trend, vă prezentăm câteva idei de decorare a bradului, de la designeri. Acestea se pot aplica desigur, dar trebuie mai întâi cumpărate ornamentele de brad și desigur, un brad artificial de Crăciun – care poate fi ceva mai spectaculos ținând cont de varietatea de modele de pe piață – sau un brad natural clasic.

Având în vedere tendințele de Crăciun din 2020, decorarea bradului pentru sărbătorile de iarnă nu trebuie să fie complicată pentru a ajunge la un rezultat de succes.

Un brad artificial de Crăciun roșu

Cu siguranță culoarea roșie este preferată de oameni deoarece este elegantă, nu se demodează și reprezintă culoarea oficială a Crăciunului. Prin urmare, o instalație cu lumini LED roșii va avea un efect extraordinar în bradul artificial de Crăciun.

Decorațiunile pot fi de ademenea roșii: globuri, inimioare, fundițe, clopoței, baloane, coroane mici din pene roșii, flori artificiale roșii și altele. Se pot folosi chiar și ardei iuți roșii sau felii de portocale uscate. Un asemenea brad în tonuri de roșu și cu lumini în aceeași culoare, va arăta cu adevărat minunat.

Nu trebuie să lipsească din casă nici floarea roșie deosebit de frumoasă – Crăciunița sau Steaua Crăciunului.

Bradul artificial de Crăciun cu decorațiuni strălucitoare, albe și argintii

Decorațiunile mari și strălucitoare se potrivesc de minune la un brad artificial foarte înalt, care poate avea și 210 cm. Unii oamenii aleg să înlocuiască bradul artificial 210 cm cu un brad artificial 240 cm, inaltimea standard a unui apartament fiind de 250cm. Pentru astfel de apartamente, un brad artificial de 240cm este de cele mai multe ori solutia ideala. Deoarece inaltimea include suportul, ramane suficient spatiu si pentru varf. Pentru cei care au suficient spatiu, pot opta pentru un brad mai lat, iar pentru cei care au mai putin spatiu, este recomandat un brad mai ingust. Într-un astfel de brad pot fi agățate diferite decorațiuni impresionante, cum ar fi: stele din sticlă ce par a fi din gheață, globuri mari transparente din sticlă, coronițe albe de dimensiuni mici și multe altele. Desigur se folosește și o instalație cu multe LED-uri albe și astfel, aspectul bradului artificial va fi unul senzațional, desprins parcă din poveștile cu zâne.

Alte ornamente pentru un astfel de brad ar trebui să fie în același stil de: Crăciun alb și argintiu, Crăciun cu tematică Polul Nord sau Crăciun în stil nordic, scandinav. Pentru asta, la ornamente, trebuie să predomine culorile: alb, roz, auriu și argintiu. Ornamentele pot fi din sticlă, din ceramică, din blană pufoasă, din pene, sau pot fi animale de pluș și păsări albe, cum sunt bufnițele decorative albe (care imită bufnițele de zăpadă, ce populează anumite regiuni de tundră deschisă din America de Nord).

Bradul artificial de Crăciun cu decorațiuni roz

Conform specialiștilor în design, culoarea roz este în tendințele de Crăciun 2020. Pentru a decora bradul de Crăciun în trend, este foarte simplu, poți folosi globuri din sticlă și animale de pluș roz. Un astfel de brad artificial de Crăciun, cu ornamente roz, va fi perfect pentru o familie cu un copil – o fetiță. Culoarea roz este preferată de fetițe, deci bradul ar putea fi instalat chiar în camera ei.

Având în vedere gama variată de brazi artificiali frumoși și ieftini de pe BraziCraciun.net, vei putea găsi cu siguranță un exemplar care să fie potrivit la înălțime și să încapă perfect în camera pregătită pentru a-l găzdui. Se poate alege, de exemplu, un brad artificial 1.8 m care apare în oferta de brazi artificiali de pe site. În această perioadă, se poate primi pe acest site și un cupon de reducere în valoare de 50 RON; acesta are codul „CADOU50” și este doar pentru comenzi online minime de 600 RON.

Un brad artificial de Crăciun simplu și elegant

Simplitatea bradului este captivantă și în tendințele de Crăciun din anul 2020. Pentru a avea un Crăciun romantic este suficient ca decorațiunile din bradul artificial să fie doar câteva inimioare roșii sau roz, câteva conuri de pin și globuri albe. Acestea au un farmec aparte, iar dacă se folosește și o instalație cu lumini, bradul va arăta mai feeric decât ți-ai putea închipui.

Unii brazi artificiali de Crăciun au și luminițele deja incorporate, sau chiar sunt gata decorați cu ornamente foarte frumoase, pentru această Sărbătoare din an. Există și brazi artificiali cu luminițe și ornamente care pot fi închiriați, de la magazine online.

Brazi artificiali mici de Crăciun

Această tendință este apreciată de acei oameni care vor doar un brad artificial mic pe masă. Asta nu înseamnă că nu și-ar dori un brad artificial mai înalt, dar probabil nu au suficient spațiu, sau poate locuiesc într-o garsonieră mică. În acest an sunt în trend brazii mici artificiali simpli sau cu ornamente de Crăciun, dar și brazii mici naturali (care sunt așezați fiecare în ghiveci și după Sărbătorile de iarnă pot fi crescuți în continuare, în pământ, pe parcursul anului viitor).

La brazii de dimensiuni mici se recomandă decorațiuni simple, cum sunt globurile și conurile de pin care se pot agăța mai ales la baza coroanei. Prin agățarea unui glob alb în partea de sus a bradului, este posibil ca vârful acestuia să se îndoaie și să creeze acel aspect amuzant de fes verde cu moț alb, sau să amintească de filmele de Crăciun.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
66 %
1.3kmh
96 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...