Licitație publică pentru închiriere Moara Todireni

0

Insol Advisor SPRL, în calitate de administrator judiciar al societății Moara Todireni SRL („în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressment“), organizează licitație publică competitivă cu strigare cu preț în urcare pentru închiriere subansamblu funcțional localizat în comuna Todireni, județ Botoșani, compus din următoarelor bunuri imobile si mobileMoară de grâu, 5 (cinci) silozuri depozitare cereale cu capacitatea de stocare de 10.000 tone, parc fotovoltaic și clădirea de birouri, împreună cu toate echipamentele care le deservesc” la valoarea de  50.000 de lei + TVA pe lună. În privința prețului de adjudecare se prevăd următoarele condiții:

  • costurile inițiale de punere în funcțiune a ansamblului agro-industrial vor fi suportate de locatar și ulterior refacturate la cost societății Moara Todireni SRL. Lucrările pentru punerea in funcțiune și devizele estimative vor fi supuse aprobării prealabile a administratorului judiciar Insol Advisor SPRL. Valoarea acestora nu va putea depăși suma de 100.000 lei exclusiv TVA;
  • nu va exista o perioada de grație la plata chiriei;
  • în primele 6 luni nu va exista o limitare a capacității de folosire/producție a morii;
  • garanția contractuală va fi la nivelul a două luni de chirie;
  • după o perioadă de 6 luni de la data semnării contractului de închiriere, capacitatea de folosire/producție a morii se va limita la 1000 tone de grâu procesat / prețul de adjudecare. Peste această limită de 1000 de tone se va percepe un cost de 20 lei/tonă de grâu procesat care se adaugă la prețul de adjudecare.

Licitația va avea loc Vineri 18.12.2020 ora 12:00 la sediul procesual ales al administratorului judiciar din str. Ionel Perlea nr. 9A, etaj 1, ap. 3, interfon 103C, sector 1, cod poștal 010208. Licitația organizată este una de tip publică, competitivă, cu strigare, cu preț în urcare.. Garanția de participare la licitație este de 50.000 lei. Persoanele interesate pot obține detalii suplimentare pe site-urile www.licitatii-insolventa.ro, www.insoladvisor.ro, la telefon 0745962558 / 0763751140, sau e-mail, office@insoladvisor.ro.

Deja ai votat!
se încarcă...