sâmbătă, mai 11, 2024
AcasăAdvertorialColetele ajung în siguranță la destinație în Germania atunci când sunt transportate...

Coletele ajung în siguranță la destinație în Germania atunci când sunt transportate de TICTrans!

TICTrans livrează încă din 2014 colete din România către Germania și retur. Pentru 2020, dar și pentru 2021, firma TICTrans vă întâmpină cu aceeași ofertă de preț de nerefuzat. Personalul este, ca de fiecare dată, pregătit pentru a expedia în cel mai scurt timp coletele către Germania.

Cu TICTrans puteți expedia un colet din România în Germania fără niciun fel de griji. Personalul vă oferă toată încrederea de care aveți nevoie, dar și suport pe toată perioada colaborării. TICTrans devine astfel un reper atunci când vine vorba de transportul coletelor din România în Germania.

Cât costă să trimiteți un colet din România în Germania? TICTrans vine cu răspunsul!

TICTrans, după cum s-a enunțat și anterior, are dintotdeauna oferte atractive de preț. Cei ce vor să expedieze un colet din România în Germania trebuie să știe că la TICTrans prețul este calculat în funcție de greutate și volum. Nu au niciun amestec kilometri parcurși în calcularea prețului final.

Mai mult decât atât, în același preț intră și livrarea door-to-door. TICTrans oferă și acest gen de serviciu, totul în același preț stabilit încă de la începutul colaborării. Fiind o firmă de curierat internațional, TICTrans are costuri dintre cele mai accesibile.Trebuie să știți că prețurile cu livrare direct la adresă în Germania încep de la 1 Euro/kg. Personalul firmei vă poate oferi și mai multe detalii în acest sens. Datele lor de contact sunt disponibile pe tictrans.ro.

În topul firmelor internaționale de transport, TICTrans ocupă un loc fruntaș!

Datorită profesionalismului de care dă dovadă, dar și a anilor de experiență, TICTrans ocupă un loc de cinste în topul firmelor de curierat internațional. Acest lucru vă poate convinge să optați pentru TICTrans ca firma de transport colete din Romania in Germania. Nu trebuie decât să accesați tictrans.ro și să rezervați un loc pentru coletul vostru spre Germania.

TICTrans are curse spre Germania în fiecare săptămână. Așadar, aveți toate șansele ca pachetul vostru cu bunătăți de sărbători pentru cei dragi să ajungă la timp. Dacă alegeți TICTrans pentru transport colete România Germania sau transport colete Germania – România, economisiți timp, dar și bani.

Economia la bani înseamnă costuri zero pentru transportul coletelor în Germania la adresa indicată de voi. Din nou amintim de faptul că prețul plătit pentru transportul coletelor din România în Germania cuprinde transportul propriu zis până în țară, dar și transportul ulterior până la adresa în cauză.

Coletul ajunge în Germania în cel mai scurt timp, atunci când colaborați cu TICTrans!

Transportul coletelor din România în Germania, pe lângă faptul că se desfășoară sub semnul profesionalismului și al siguranței depline, este realizat în cel mai scurt timp. Personalul TICTrans caută întotdeauna cea mai bună rută, cel mai bun traseu pentru a nu pierde prea mult timp pe drum până la sosirea în Germania. În acest fel, coletele ajung la destinație într-un timp mult mai scurt, comparativ cu variantele în care ați fi ales să le trimiteți prin alte mijloace de curierat internațional.

Coletele ce urmează să fie expediate de către personalul TICTrans trebuie să fie ambalate corect. Asigurați-vă că întreg conținutul este sigilat bine pentru a nu exista neplăceri pe perioada călătoriei. Totodată, aveți în vedere și exteriorul coletului. Utilizați folie cu bule sau materiale speciale pentru a-l ambala corespunzător. Aceasta este modalitatea optimă de a pregăti un colet pentru livrarea în străinătate.

Chiar dacă cei de la TICTrans manevrează cu grijă fiecare colet primit, alți factori externi ar putea să intre în contact cu pachetele voastre. Asigurați-vă că predați personalului TICTrans colete sigilate corect.

Județele României din care TICTrans preia colete săptămânal

Firma în cauză activează pe tot teritoriul României. Așadar, indiferent că sunteți din Botoșani, Suceava, Iași sau oricare alt județ al țării, TICTrans ajunge la voi pentru a ridica coletul. Nu există județ din care TICTrans să nu preia colete – vă puteți convinge de acest lucru inspectând chiar voi lista acestora. O găsiți pe tictrans.ro.

Nu în ultimul rând, TICTrans oferă servicii tur/retur, motiv pentru care poate prelua colete din orice oraș din Germania. Preluările sunt săptămânale, iar mai multe detalii în acest sens găsiți în cadrul site-ului oficial tictrans.ro.

Contact TICTrans

Strada Raciuleni, Nr. 18, Fântâna Mare, Suceava, România

0749 808 484

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
15.1 ° C
15.6 °
12.7 °
57 %
2.8kmh
49 %
sâm
19 °
Dum
15 °
lun
15 °
mar
16 °
mie
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pentru încurajarea sportului se semnalizează clar că există și surse alternative de apă.

EDITORIAL

Analizând toate trăsăturile și caracteristicile cu care oamenii au fost înzestrați de către Divinitate, constatăm lesne o corespondență clară cu lumea animalelor în ceea...

EPIGRAMA ZILEI

Elena ce mișca partide În cazul lui, și-a schimbat genul Că altfel, nu-l putea ucide; Deci asasin a fost ... elenul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...