vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialVrei sa iti imbunatatesti starea de spirit? Descopera beneficiile luminii!

Vrei sa iti imbunatatesti starea de spirit? Descopera beneficiile luminii!

Daca ati intrat vreodata intr-o casa care se simte lipsita de viata sau care in care exista parca un gol anume, este foarte probabil ca problema sa fie ca nu este lumina suficienta. Nu exista nicio indoiala ca lipsa de lumina face ca intreaga locuinta sa para mult mai neprimitoare, in timp ce abundenta de lumina adauga interes si creste dinamica locuintei.

Ganditi-va la lumina naturala ca la o adiere de aer proaspat. Aceasta are capacitatea de a aduce viata intr-o camera, indiferent daca este vorba de o dimineata insorita sau de o dupa-amiaza cu nuante incantatoare. Pe langa acest lucru, si lumina artificiala joaca un rol extrem de important in fiecare incapere!

Iata principalele patru motive pentru care lumina  este importanta in fiecare casa

Crearea unui mediu productiv

Eficienta si productivitatea sunt semnele distinctive ale unei case familiale infloritoare, deoarece totul trebuie sa functioneze ca o masina bine unsa pentru a mentine pacea si fericirea. Cercetarile stiintifice au dovedit de nenumarate ori ca lumina naturala poate avea un efect pozitiv asupra fiintelor umane intr-o multitudine de moduri, dintre care productivitatea crescuta si zelul pe tot parcursul zilei sunt principalele sale beneficii.

Evidentiaza cele mai bune piese

Iluminarea cu accente evidentiaza elemente specifice ale interioarelor unei case, cum ar fi culoarea peretilor,  tabloul preferat sau marginile anumitor piese de mobilier.

In comparatie cu iluminarea generala si iluminatul de lucru, iluminarea de accent este pur estetica, cum ar fi luminile cu halogen care sunt focalizate pe un trofeu sau benzile LED care se aliniaza la marginile unor pereti. 

Introduceti mai multa lumina naturala

Ganditi-va la lumina naturala ca la o adiere de aer proaspat. Atunci cand cumparati sau decorati o casa, evaluati cantitatea de lumina naturala care intra prin ferestre, luminatoare sau usi cu geamuri, pentru a avea o idee despre modul in care puteti utiliza lumina naturala pentru a obtine cel mai bun efect. In cazul in care nu beneficiati de lumina naturala, puteti opta si pentru cea artificiala. Aceasta va imbunatati o camera sau chiar intreaga locuinta, va crea un sentiment de spatiu deschis si va ajuta la formarea unei atmosfere calduroase si primitoare. Achizitioneaza becuri de la Electric14 pentru a te bucura de toate beneficiile unei locuinte corect iluminate.

Imbunatateste starea de spirit

Lumina naturala este foarte importanta intr-o locuinta, deoarece imbunatateste starea de spirit, creand o ambianta calda si luminoasa, spre deosebire de locuintele intunecate. Iluminarea insuficienta va face ca membrii familiei si prietenii sa evite anumite zone, facand in acelasi timp o camera sa para mult mai inghesuita.

O cantitate sanatoasa de lumina naturala va juca un rol important in crearea unor spatii relaxate si vesele. Cu toate acestea, lumina soarelui nu va putea ajunge in toate colturile unei case, iar, in plus, nu este intotdeauna disponibila. Amplasarea corecta a iluminatului artificial general este necesar pentru a umple aceste goluri.

Avand in vedere cele prezentate, in cazul in care va doriti o locuinta primitoare, incercati sa puneti mai mult accent atat pe lumina naturala, cat si pe cea artificiala. Beneficiile nu vor intarzia sa apara!

sursa foto: pixabay.com

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...