Motive pentru care containerele modulare sunt mai bune decat alte structuri

Containerele de transport maritim au evoluat de la cutii robuste care livreaza marfuri in siguranta pe tot globul, la elemente de constructie modulare inovatoare.

Este posibil sa fi auzit de containere ca alternativa la cladirile traditionale, dar nu esti sigur de viabilitatea lor pentru afacerea ta. Containerele modulare ca elemente de constructie sunt o alternativa la structurile traditionale, deoarece acestea sunt:

Sigure

Confectionate din material foarte rezistent si dotate cu usi solide si sigure, containerele nu permit accesul usor al persoanelor neautorizate. Nu exista multe spatii functionale pe piata care sa fie la fel de sigure ca un container de birou sau de locuit. Din acest motiv, constructiile din containere au devenit o optiune tot mai utilizata, nu doar in industria constructiilor, ci si ca locuinte temporare sau permanente.

Durabile

Containerele modulare au o viata medie de aproximativ 25 de ani si, ulterior, pot fi inca recuperate in proportie de 75%. In plus, costurile de intretinere sunt extrem de mici. Indiferent de locul in care sunt amplasate, de factorii externi sau de cat de des sunt mutate, containerele pentru birou vor rezista in timp si isi vor amortiza costul de zeci de ori pana cand vor fi reconditionate.

Rezistente la intemperii si la rozatoare

Containerele de locuit sau de birou au fost proiectate pentru a proteja bunurile in conditii meteorologice extreme. Daca ai nevoie de o structura robusta care sa reziste elementelor si sa mentina rozatoarele afara, containerele modulare de la https://dmt-containers.ro/ vor face acest lucru. Containerele de locuit pot face fata atat verilor extrem de calde, cat si iernilor care vin cu temperaturi foarte scazute.

Pot fi suprapuse si personalizate

Containerele au fost proiectate pentru a fi puse unele peste altele. Acestea reprezinta o solutie sigura si eficienta pentru o amprenta redusa, oferind posibilitatea oricui de a crea un spatiu mare de locuit sau de birouri. Asadar, constructiile realizate din containere modulare se pot transforma cu usurinta in locuinte permanente, case de vacanta la munte sau la mare, cabane turistice in campinguri, birouri pe santier sau sedii de firma, etc.

Exista o gama larga de configuratii standard cand vine vorba despre locuinte din containere modulare. Asadar, este posibil sa gasesti cu usurinta o solutie la cheie care sa se potriveasca nevoilor tale. In plus, containerele pot fi imbinate dupa preferinte si compartimentate in functie de necesitati.

Flexibilitate si rapiditate in executie

Containerele modulare sunt realizate si montate rapid. Posibilitatea montarii si demontarii usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat. In plus, containerele pot fi realizate in diverse dimensiuni si unite in asa fel inca sa se creeze spatiul dorit.

Avantajele containerelor monobloc

Containerele ofera multe avantaje unice fata de structurile traditionale. Acestea includ:

  • Structuri mai mici, temporare, care pot fi mutate cu usurinta oriunde.
  • Configurare rapida, fara a fi nevoie de scari speciale, rampe sau plinte, deoarece acestea sunt situate la nivelul solului.
  • Electricitate si instalatii sanitare la cheie, rapide si usor de conectat la fata locului.
  • Structuri practice, utile, rezistente, impunatoare, economice.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro

Deja ai votat!