Pescuit la Crap – capturi de neuitat

0

Lanseta poate fi foarte importantă având în vedere scopul ei: reprezintă elementul principal în aruncare și poziționarea locului de pescuit în apă. În același timp lanseta are un rol extrem în scoaterea prăzii din apă la mal. Lansetele sunt caracterizate în funcție de tipul de pescuit – Crap, Rapitor, Feeder, Stationar – ori având în vedere numărului de bucăți sau tronsoane din care sunt formate. Pescuitul la crap îți oferă cele mai mari satisfacții deoarece capturile sunt într-adevăr impresionante – un crap poate cântări până la 25 de kg. Încă un aspect ce face ca acest stil de pescuit să atragă din ce în ce mai mulți pescari este modul în care trebuie să aduci peștele la mal. Nimic nu se compară cu scoaterea unui crap de dimensiuni medii sau mari din apa unui râu sau lac deoarece acest pește este foarte aprig și lupta cu el poate să fie aventuroasă. Pentru a pescui la crap ai nevoie de scule de pescuit de calitate înaltă. Pe www.superperscuit.ro găsești toate uneltele de care ai nevoie.

În primul rând ai nevoie de o lansetă cu acțiunea potrivită pentru pescuitul la crap. Lansetele pentru pescuitul la crap sunt formate din trei bucăți sau două ori pot fi telescopice. Cele telescopice sunt deseori alese de către pescarii amatori deoarece sunt foarte ușor de strâns și de asemenea sunt mult mai mici împachetate. Însă pescarii profesioniști și mult mai experimentați utilizează lansete din două bucăți. Lansetele din două bucăți te ajută să ai lansări mult mai lungi și firul se mulineaza mult mai ușor și cu foarte puțină frânare; de asemenea ele sunt mult mai ușoare decât cele telescopice sau formate din trei bucăți.

Ce lanseta trebuie să alegem pentru pescuit la crap

Sa te duci la pescuit este întotdeauna relaxant, un obicei sau o pasiune perfectă. Dacă vrei să scapi de încărcătura de peste zi, să uiți treburile de la job, mergi la pescuit. Pentru o partidă de pescuit de calitate ai nevoie de articole cumparate de la SuperPescuit Magazin Online cu scule pescuit, indiferent la ce grad te situezi – amator sau profesionist.

Dacă este o zi călduroasă de vară în care vântul abia adie, este perfect! E momentul ideal de petrecut pe marginea unei ape curgătoare. Ia și gașca alături de tine și fă din acea zi o zi memorabiliă la pescuit. O partidă este mult mai bună alături de cei dragi. Să pescuiești este chiar simplu intrând pe magazinul cu scule de pescuit online Super Pescuit deoarece toate articolele sunt originale de la Baracuda. Se cunoaște că acest brand a ajuns numărul unu în țara noastră probabil datorită prețurilor accesibile, dar și mulțumită calității oferite în decursul anilor. Acum poți să pescuiești fără complicații pe albia unui lac deoarece ai sculele de pescuit excelente luate de la Super-Pescuit.

Un alt articol fără de care ar fi imposibil să pescuiești este mulineta. În ceea ce privește acest dispozitiv pot fi foarte multe opțiuni pe care este necesar să le urmărești în momentul în care îl achiziționezi. Trebuie să ții cont de dimensiunea tamburului, materialul din care este fabricată ori numărul de rulmenți. Lansetele formate din două bucăți sunt mult mai rezistente decât celelalte. Deseori acestea sunt alese de către pescarii profesioniști care participă la concursuri. Cu siguranță toți acești pescari aleg lansetele de crap din două bucăți pentru că le oferă o rezistență sporită. Pe superpescuit.ro găsești o gamă variată de lansete din două bucăți în funcție de preferințe.

Deja ai votat!
se încarcă...