Ținute cu stil cu adidași pentru bărbați

De la ținutele pentru birou la cele pentru plajă, există cel puțin un look la care bărbații pot purta cu încredere adidașii, una dintre cele mai confortabile modele de încălțări. Să îți compui un look care să includă o pereche confortabilă de adidași poate părea simplu, mai ales atunci când cunoști bine regulile și știi ce este și ce nu este permis din punct de vedere vestimentar.

Și adidașii sunt versatili…

Adidașii se găsesc într-o mare varietate de stiluri, de aceea este de fiecare dată simplu să găsești cel puțin o pereche care să fie pe gustul tău atunci când pleci la cumpărături.

Versatilitatea adidasilor îi fac să fie prima alegere a bărbaților atunci când deschid dulapul pentru a-și alege încălțările. Iată câteva idei de ținute cu care nu vei da greș, când alegi să porți adidași.

Adidași la ținutele pentru birou

Adidașii sunt ideali de purtat la birou. Fiind o încălțăminte atât de confortabilă, nu vei avea probleme din cauza faptului că stai atât de multe ore cu ei în picioare. În plus, poți purta adidași atât la pantaloni casual, la jeanși sau chiar la un costum, însă ține cont ca acesta să aibă o linie sport. Nu purta adidașii însă la costume sau împreună cu alte piese elegante, din materiale prețioase, pentru că riști să compromiți întregul look. Alege cu grijă piesele vestimentare și ține cont să urmeze toate aceeași linie. Când alegi o pereche de adidași, optează pentru piese care te ajută să obții o ținută cu stil, păstrând însă un aer relaxat. Descoperă modele în tendințe în magazinele CCC sau accesează magazinul online. Vei fi plăcut impresionat, pentru că vei descoperi numeroase modele incendiare. Sneakerși comozi potriviţi activităţilor tale dinamice.

Adidași pentru un look sport

Adidașii sunt prima și în general singura opțiune pentru sport, antrenamente sau mers la sală. Însă poți purta ținute sport chiar și atunci când nu folosești un echipament anume. Pantalonii de trening și hanoracele sunt piesele vestimentare ale momentul și mulți bărbați aleg să le poarte. Ideali de purtat în timpul liber, pantalonii de trening clasici sau stil jogger sunt foarte populari în rândul bărbaților. Și ce încălțări ar putea fi mai potrivite la o ținută sport de acest fel, dacă nu o pereche de sneakers bărbați în tendințe. Caută modele de adidași în culori deosebite, cu inserții din mai multe tipuri de material, cu logo sau fără. Cu cât vei avea mai multe perechi de adidași, cu atât opțiunile vestimentare vor fi mai numeroase atunci când te gândești cu ce poți să te îmbraci.

Adidași și piese vestimentare din piele naturală

Piesele vestimentare din piele naturală se poartă în continuare, iar moda masculină nu ar putea există fără acestea. Pantalonii de piele sunt acum în tendințe și orice bărbat care pune accent pe stil și eleganță are cel puțin o pereche în garderobă. La fel de populare în rândul bărbaților sunt și jachetele de piele. Dacă  până de curând, cu foarte puține excepții, piesele de piele naturală erau folosite în compoziții pentru a obține un look rock-masculin, și erau purtate doar cu bocanci și ghete cât mai robuste, astăzi vorbim de mai mult de atât. O pereche de pantaloni de piele poate fi purtată inclusiv cu o pereche de adidași. Ține cont însă alegi un model de adidași tot din piele naturală și de preferat într-o culoare mai închisă cum sunt negru, maro sau o combinație între cele două.

Deja ai votat!