vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialCum și unde să jucați Lotto 6aus49

Cum și unde să jucați Lotto 6aus49

Lotul german 6aus49 este cunoscut ca cea mai populară loterie din Germania. A înțelege Loto 6aus49 este destul de simplu, și aproape orice participant ar putea să învețe cu ușurință. Există, de asemenea, 9 premii diferite disponibile și e cunoscut că sunt șanse de câștig mai mari decât la alte jocuri de loterie internaționale. În acest articol, vă vom descrie tot ce trebuie să știți despre Loto 6aus49 din Germania, inclusiv cum să jucați, unde să jucați, istorie, jackpoturi și multe altele.

Cum se joacă

De două ori pe săptămână, telespectatorii se uită să vadă dacă reușesc să câștige cel mai recent jackpot la Loto 6aus49 miercuri la 18:25 CET și sâmbătă la 19:25 CET. Dar exact cum câștigă cineva jackpotul? Este destul de simplu, plătiți 1 € pentru un bilet și introduceți șase numere la alegere de la 1 la 49. Cu toate acestea, Loto 6aus49 are o întorsătură interesantă în comparație cu alte loterii tradiționale. Există un al șaptelea număr care vi se atribuie (nu alegeți) distribuit din ultimul număr de pe cuponul dvs. Cel de-al 7-lea număr se numește „Superzahl” și poate fi, o cifră cuprinsă între 1 și 9.

Superzahl

De ce este Superzahl atât de important? Dacă potriviți toate cele șase numere alese la tragere, dar nu se potrivește cu succes cu Superzahl, atunci revendicați doar premiul locului doi. Toate cele șapte numere trebuie să se potrivească corect, ceea ce poate suna neplăcut pentru cei cărora le place să joace aceeași combinație de cifre. Pe de altă parte, unii jucători cred că având un al 7-lea număr atribuit face ca Loto 6aus49 să fie mai echitabil din cauza istoricului cifrelor norocoase jucate.

Premii

În general, există nouă niveluri de premii între care fondurile premiilor sunt împărțite. „Jackpotul” sau cel mai mare premiu pe care îl puteți câștiga necesită 6 mingi potrivite plus mingea Superzahl potrivită. O parte semnificativă din fondurile premiilor sunt împărțite între nivelurile inferioare, care necesită 3 bile potrivite pentru un premiu mai mic.

Stilul de lansare

Lotto 6aus49 are un capac de lansare în loc de o limită pentru jackpot. Acest lucru înseamnă că, dacă nimeni nu a avut norocul să câștige după 13 trageri la rând, atunci marele premiu se distribuie câștigătorilor de nivelul doi. Dacă nimeni nu câștigă la acel nivel, atunci jackpotul se deplasează la nivelul următor de mai jos și așa mai departe. Chiar și jucătorii de nivel inferior au ceva șanse la câștigarea de mulți bani.

Istorie

Deutscher Lotto-und Totoblock (DLTB) rulează Loto 6aus49, care a fost lansat în 1974. DLTB este format din 16 companii de loterie diferite care se întind pe toată Germania. În afară de modificări minore, Loto 6aus49 a funcționat la fel până în 2013. După 2013, formatul s-a schimbat, inclusiv plățile care au înclinat șansele în favoarea jucătorilor mai mult ca niciodată. De atunci, loteria a primit multă expunere și a câștigat popularitate cu mare viteză.

Cele mai mari jackpoturi

Atunci când loteriile au funcția de report, jackpot-uri monstruoase se întâmplă obligatoriu. În timpul loteriei bi-săptămânale, non-câștigătorii construiesc încet atracția marelui premiu, care atrage mai mulți jucători pentru săptămâna următoare. Peste 2 miliarde de euro în premii sunt plătiți în fiecare an câștigătorilor. Cu toate acestea, iată cele mai mari trei plăți pe care le-am văzut în istoria Loto 6aus9.

  • Decembrie 2007 – 3 câștigători – 45,38 milioane EUR
  • Octombrie 2006 – 1 câștigător – 37,7 milioane EUR
  • Ianuarie 2009 – 2 câștigători – 35,04 milioane EUR

Informații suplimentare despre loterie

  • Plățile premiilor sunt plătite într-o sumă forfetară mai decât într-o renta, chiar și jackpotul
  • Toate premiile sunt scutite de impozite în Germania
  • Sistemul de premii reportate înseamnă că nu există extrageri
  • Șansele de a câștiga sunt de obicei mai bune decât la alte jocuri de loterie, inclusiv jocuri internaționale
  • E cunoscută de obicei sub numele de „Cea mai populară loterie din Germania”

Unde să jucați

Dacă nu sunteți în Germania și doriți în continuare să vă alăturați distracției Loto 6aus49, atunci puteți participa cu ușurință Loto Germania la LottoMat. Lottomat este o echipă de fani ai jocurilor de loterie care au dorit întotdeauna să participe la loterii internaționale, dar au avut opțiuni limitate în trecut. Serviciul și platforma LottoMat îi ajută pe jucători să cumpere bilete de loterie în întreaga lume, în siguranță și când le e convine. Ca să nu mai vorbim, LottoMat are contracte cu operatori reali de loterie, astfel încât jucătorii știu că este un pariu sigur.

O serie de opțiuni de plată sunt disponibile pentru jucătorii care folosesc LottoMat, cum ar fi:

  • Mastercard
  • Visa
  • Bitcoin
  • Astropay
  • Dusupay
  • Klarna
  • EcoPayz
  • DirectA24

Concluzie

Loto Germania continuă să fie un joc emblematic de loterie pentru Germania și câștigă fani în întreaga lume. Este un joc ușor de înțeles, în timp ce se numără printre unul dintre cele mai generoase jocuri de loterie existente. Loto 6aus49 are un format de loterie tradițional pe care l-a adoptat în anii 1970, dar și-a pus propria întorsătură specială în joc cu mingea Superzahl. Extragerile interesante au loc miercurea și sâmbăta, la două săptămâni, dar veți participa la acțiune?

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
18.6 ° C
18.8 °
17.7 °
27 %
6.7kmh
24 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...