spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialCea mai bună vopsea fără amoniac

Cea mai bună vopsea fără amoniac

Printre ritualurile de îngrijire a părului se numără și vopsirea acestuia. Fie că te-ai hotărât să îl vopsești din cauza firelor albe, fie că vrei să îți schimbi sau să îți reîmprospătezi culoarea, ești mereu în căutarea celei mai bune vopsele care să îți ofere rezultatul promis, dar care să fie și delicată cu firele de păr și cu scalpul.

Dacă nu vrei niciun compromis atunci când îți vopsești părul, citește în continuare  care sunt beneficiile vopselei fără amoniac, de ce ar trebui să o alegi în detrimentul celei cu amoniac, dar și care sunt cele mai bune branduri care nu numai că îți vor aduce rezultatele scontate, dar pe care vei vrea să le folosești mereu și mereu.

În ultima perioadă, vopseaua fără amoniac s-a remarcat tot mai mult graţie proprietăţilor benefice pe care le are. Dacă nu ai folosit până acum un astfel de produs, a venit momentul să îi descoperi beneficiile incredibile.

Ce este, de fapt, vopseaua de păr fără amoniac?

Vopseaua fără amoniac este produsul de colorare a părului care nu conține amoniac, substanța care a stat la baza colorării și care a dominat industria pentru mult timp. Deși are anumite avantaje, efectele sale nocive asupra părului, scalpului și a sănătății în general au determinat oamenii de știință să se găsească o alternativă cu o eficacitate comparabilă, dar fără efecte adverse.

Noua tehnologie are în componență MEA (monoetanolamină), o substanță care conține și alcool și care funcționează ca un adjuvant alternativ de pH în coloranții pentru păr. Aceasta este combinată cu uleiuri emoliente, ceea ce face amestecul să fie unul plăcut pentru fibra capilară și scalp.

Vopseaua de păr fără amoniac este blânda cu părul tău

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le asigură vopseaua de păr fără amoniac îl reprezintă acţiunea blândă pe care o are asupra firelor de păr. Cercetătorii au atenţionat în repetate rânduri faptul că amoniacul afectează pH-ului părului. Vei constata primele efecte negative destul de repede după vopsire, mai ales daca repeţi des acest procedeu. Părul tău îţi va pierde strălucirea şi supleţea, iar cu timpul va începe să se usuce excesiv şi să se rupă. Folosind o vopsea păr fără amoniac, nu vei avea aceste griji pe cap.

Produsele de vopsit fără amoniac asigură stralucire intensă

Dupa ce vei include în ritualul tău de vopsire un produs fără amoniac în compoziţie, vei observa încă de la început cum părul tău devine mai fin şi mai strălucitor. Vei putea, în sfarşit, să te uiţi cu mândrie în oglindă şi să realizezi că părul tău este frumos şi sănătos.

Diferența față de vopselele fără amoniac din comerț

În comerț sunt disponibile multe vopsele de păr cu formule fără amoniac, care promit, însă nu toate oferă cele mai bune rezultate. Cele pe care le găsești pe rafturile magazinelor sunt, de cele mai multe ori, cele care promit schimbări uimitoare de culoare ori o rezistență sporită. Cu toate acestea, ele nu oferă decât o parte dintre beneficiile pe care le promovează.

Vopseaua de păr fără amoniac profesională, produsă de brand-uri precum Londa, Wella, Revlon, L’Oreal se găseşte pe esteto.ro, un renumit site cosmetice.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
15.6 ° C
17 °
15 °
48 %
2.5kmh
46 %
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...