vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialUrsuleti de plus - un cadou sigur pentru copilul prietenilor tăi

Ursuleti de plus – un cadou sigur pentru copilul prietenilor tăi

Părinții își doresc tot ce-i mai bun pentru copiii lor, fie că sunt bebeluși sau mai mari, indiferent de vârstă. Astfel, încearcă încă de când cei mici sunt în pântece să le ofere ceea ce le este necesar pentru a se dezvolta armonios și pentru a avea o copilărie fericită. Un singur lucru nu le pot cumpăra, oferi, sau influența și anume modul în care cei mici se integrează în societate și leagă conexiuni.

Chiar și la cele mai fragede vârste, când părinții îi scot afară la plimbare sau în părculeț, rămâne de datoria lor să lege prietenii prin prisma comportamentului pe care l-au dezvoltat și bineînțeles cu ajutorul gesturilor pe care le fac. Așadar, așa cum am precizat și anterior, părinții nu îi pot împinge să se joace cu un alt copil sau să lege o conexiune cu el atât timp cât cel mic nu simte să facă acest lucru din propria inițiativă. Este exact ca la adulți! Nu poți discuta sau crea o prietenie strânsă cu cineva care nu îți inspiră să faci un pas către el.

Dacă copilul tău este dezinvolt, de fel lipicios și deja și-a făcut un mic cerc de prieteni ai lui, ei bine, trebuie să știi că pe cât de frumos pare acest lucru vine la pachet cu anumite responsabilități pentru tine ca părinte. Și când spunem responsabilități facem referire la zilele de naștere ale prietenilor lui la care este invitat. Pentru el este o imensă bucurie, dar pentru tine de cele mai multe ori poate reprezenta o provocare sau chiar un stres. De ce? Probabil că în mintea ta când auzi de aniversare te gândești fix la ce ne gândim și noi, la următoarea întrebare: ce cadou să cumpăr? Și începi să te gândești la variante precum o jucarie, hăinuțe sau poate chiar la un carucior copii. Nu te mai stresa! Îți venim în ajutor cu idei ideale pentru aniversări ale prietenilor micuțului tău sau pentru copiii prietenilor tăi de familie! Ți-am pregătit o listă de idei mai jos:

Ursuleti de plus

În topul preferințelor unui proaspăt părinte se află mereu printre primele 3 poziții clasicii ursuleti de plus. Este o variantă sigură de cadou, ori că e vorba de surpriză pentru copilul tău sau drept dar pentru aniversarea unui alt micuț. De ce spunem că este o variantă cu care poți merge la sigur? Sunt pufoși, moi, simpatici și pot fi oferiți indiferent că sunt pentru o fetiță sau un băiețel. Atât de simplu este să faci un cadou la o aniversare și reacția primită pentru acesta să fie pe măsura așteptărilor. Sunt potrivite oricărei vârste și îi pot stimula imaginația. Un animăluț sau o figurină de pluș sunt alegerea perfectă. Poți alege de la cele mai îndrăgite personaje din desene animate sau ursuleti de plus. Fiecare dintre noi a avut un prieten de nădejde din pluș în copilărie.

Fie că ești în căutare de o jucarie bebelusi sau jucarii copii, aceștia sunt alegerea potrivită și poți fi sigur că nu vei da greș. Ți se pare că totuși cadoul e incomplet? Adaugă în coșul de cumpărturi online și un fotoliu copii din pluș pentru a fi totul ca la carte. Pe astfel de fotoliu în formă de animăluț sau personaj din desene animate, cel mic își poate alege o jucarie preferată cu care se poate juca liniștit în propriul său spațiu sigur. Cei mici tind încă de la vârste fragede să imite acțiunile și comportamentele adulților, astfel este important să le oferim anumite jucării care să le satisfacă această nevoie de a imita părintele, precum propria bucătărie de jucărie, măsuță cu scăunele și cum aminteam și mai devreme, fotolii de pluș.

Jucării de rol

O altă idee de jucarie cadou pe care neapărat trebuie să o iei în calcul sunt cu siguranță jucăriile de rol. La fel ca și în cazul ursuletilor de plus sunt perfecte atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Trece această idee pe lista ta și citește în continuare articolul pentru a vedea de ce sunt inedite și ce avantaje au în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Dorești să le oferi celor mici o jucarie cadou care să se potrivească unui anumit rol? Poți găsi o gamă largă și variată de jucării pentru copii cu diferite roluri, de la seturi pentru micii meșteri, bucătării de jucărie, seturi doctor, casă de marcat și până la instrumente muzicale precum orgă și chitară. Toate acestea din urmă îi pot dezvolta anumite abilități sau îi pot forma pasiunea pentru o anumită carieră. Până la urmă, majoritatea pasiunilor le descoperim încă de când suntem mici. Cu astfel de jucării prichindelul poate dezvolta și anumite hobby-uri pe care le poate aprofunda ulterior cu ajutorul unor cursuri specializate. În orice caz, îi vor oferi clipe de neuitat.

Puzzle

O altă idee de cadou pe care trebuie să o treci chiar acum pe lista ta de idei de cadou pentru aniversare copii este reprezentată de puzzle-uri. Sunt adorate atât de cei mici, cât și de adulți. Este o modalitate perfectă prin care părinții pot desfășura activități împreună cu cei mici și prin care copii își dezvoltă capacitățile. Fie că sunt de lemn, de carton, plate sau 3d cu peisaje sau cu personaje din desene animate îndrăgite de copii, puzzle-urile sunt cele mai bune pentru micii strategi. De asemenea, dezvoltă foarte mult abilitățile strategice ale piticilor și sunt un mod foarte bun de a învăța, precum cifrele, alfabetul și culorile.

Acum că ai ajuns la final, sperăm că te-au inspirat ideile noastre și ți-ai făcut lista pentru cadouri. Tot ce trebuie să faci este să accesezi unul din sutele de site-uri de profil cu jucării pentru copii disponibile și să alegeți o jucarie perfectă pentru pitici doar prin câteva click-uri distanță. Jucăriile perfecte pentru micuții voștri le puteți găsi cu siguranță pe Kidino.ro! Apoi jucăriile alese vor fi livrate sigur și rapid,  acasă. Caută jucăriile preferate ale celui mic și surprinde-l cu alegerea făcută. Oferă-i un cadou de care să se bucure și să îi transforme această perioadă a copilăriei într-o frumoasă poveste, de care își va aduce aminte cu drag mai târziu.

Sursă foto: Freepick

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...