spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdvertorialClinica Medoptic din Botoșani vă asigură servicii oftalmologice de calitate, oferite de medici...

Clinica Medoptic din Botoșani vă asigură servicii oftalmologice de calitate, oferite de medici dedicați

Dacă ați trecut pragul clinicilor Medoptic știți deja că aici regăsiți servicii oftalmologice complexe și complete. Vă sunt oferite consultații și investigații, tratamente moderne cu laser, precum și intervenții chirurgicale. Regăsiți aici o echipă medicală cu vastă experiență, dedicată, orientată nu doar asupra rezultatelor, ci și asupra confortului și siguranței pacienților.

Dorind să ofere pacienților o experiență unica și un act medical desfășurat în condiții optime, pentru ca toți cei care trec pragul acestei clinici să fie mulțumiți, investițiile realizate au fost complexe. Personalul este bine pregătit, aparatura este modernă și performantă, iar problemele oftalmologice care pot fi rezolvate aici sunt variate.

Echipa Medoptic vine în întâmpinarea publicului și cu o gamă vastă de rame de ochelari, pentru bărbați, femei sau copii. Acestea fac parte din colecții ale marilor branduri cunoscute, Ray-Ban, Vogue, Dolce Gabbana, Versace, Police, Valentino, Anna Hickman, Guess, Furla, Enni Marco, Escada, printre altele.

La fel de variată este și lista producătorilor la categoria de lentile regăsite la Medoptic: Hoya, Essilor, Rodenstock, Zeiss, Ital-Lenti și nu numai. Toate brandurile selectate corespund cu unui înalt nivel de calitate, îmbină confortul și estetica și stau ca drept dovadă a anilor îndelungi de activitate și inovație tehnologică.

Specialiștii Medoptic vă așteaptă la clinică

Medoptic Botoșani este una dintre cele 3 clinici Medoptic unde veți găsi specialiști gata să vă ajute în alegerea ramei, lentilelor sau să vă execute ochelarii de care aveți nevoie. Veți fi consiliați pentru a alege varianta optimă vouă, pentru a îmbunătăți vederea. Iar la baza serviciilor profesionale stau cei peste 18 ani de activitate în acest domeniu.

În rețeaua Medoptic Botoșani veți găsi o echipă medicală competentă și servicii oftalmologice variate, precum:

  • Consultații realizate cu echipamente moderne;
  • Investigații oftalmologice pentru diagnosticare și evaluare pre și post operatorie;
  • Operații de cataractă și chirurgie refractivă;
  • Tratamentul ambliopiei (a ochiului leneș);
  • Optică;
  • Ortokeratologie;
  • Tratamente laser.

Medoptic vă așteaptă pe strada Unirii numărul 8. Pentru programări și informații nu ezitați să îi contactați la 0331.404.039 sau botosani@medoptic.ro și www.medoptic.ro.

Echipa Medoptic vă este alături, pentru a vedea viața cu alți ochi. Cei care ajung în clinică vor descoperi aici o echipă medicală pregătită cu energie pozitivă și profesionalism.

Noutate:

În cadrul clinicii Medoptic din Botoșani poate fi efectuată tomografia în coerență optică (OCT) pentru a vizualiza distinct straturile retinei. Sunt obținute astfel imagini de înaltă calitate, cu grosime de câțiva microni, pentru ca medicul să obțină o vizualizare 3D a retinei. Această investigație va ajuta la diagnosticarea corectă a afecțiunilor oftalmologice.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15 ° C
15 °
10.5 °
59 %
3.6kmh
97 %
mar
14 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...