sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAdvertorialA doua casă pentru bătrâni - Azil Botoșani

A doua casă pentru bătrâni – Azil Botoșani

Odată cu trecerea timpului apare și nevoia de suport moral și fizic, pentru că oboseala se resimte după anii de muncă și trudă în fel și fel de condiții. Bătrânețea este momentul în care fiecare persoană ar trebui să aibă parte de liniște și de un stil de viață cât mai simplu, fără griji și sarcini de îndeplinit. Este momentul în care se pot bucura de tot ce au realizat pe parcursul vieții și nu mai trebuie să muncească.

Ideal ar fi să fie alături de copii și să trăiască împreună, dar nu toate casele au spațiu suficient și haosul zilnic nu le mai permite copiilor sau nepoților să îngrijească un bătrân. Uneori abia au timp să ia o gură de mâncare pe drum, deci grija și suportul oferit unui bătrân poate fi imposibilă de cele mai multe ori. Cei în etate au nevoie permanent de cineva care să le fie alături, mai ales dacă problemele de sănătate sunt de așa natură. Cei mai tineri nu pot renunța la locul de muncă pentru că nu mai au cum să se întrețină și astfel apare nevoia de a căuta un azil. Acesta poate fi un camin batrani Botosani care oferă servicii ireproșabile în condiții la standarde UE.

De ce să alegeți Azil Botoșani?

Dacă vă doriți ca părinții sau bunicii care v-au crescut să aibă parte de liniștea și confortul pe care îl merită după o viață plină de probleme, alegeți un azil care îndeplinește toate condițiile optime. Nu există posibilitatea de a locui la părinți acasă pentru a avea grijă de ei și să mergeți doar în trecere nu este o variantă potrivită.

De la o vârstă înaintată aceștia au nevoie de supraveghere constantă pentru că nu se știe când intervin anumite complicații asupra problemelor de sănătate. Singuri acasă, intervenția ta poate veni prea târziu când ești în trecere, deci o variantă de luat în considerare este azilbotosani.ro.

Serviciile sunt ireproșabile și personalul este calificat, astfel încât să intervină la timp în orice situație și să fie mereu la dispoziția lor. Contrar a ceea ce se crede, ideea de a duce bătrânii la azil poate fi chiar una dintre soluțiile cele mai optime, care le vine în ajutor. Poate fi salvarea de care au nevoie și intervenția la timp care le poate chiar și salva viața.

Servicii disponibile

Fiind un loc care se încadrează la standardele UE, acest azil oferă bătrânilor tot ceea ce au nevoie pentru a-și duce bătrânețile cât mai frumos. Au parte de companie și își pot ocupa timpul cu anumite activități recreative și sociale. Pot astfel să discute cu alte persoane internate aici și nu se plictisesc singur acasă.

Chiar și alimentația este personalizată și diversificată în funcție de necesitatea fiecăruia. Aceștia oferă chiar și servicii de recuperare medicală. Fiecare cameră are grup sanitar propriu. Pentru o relaxare optimă acești pot merge la sala de masaj. Pentru a se menține activi pot opta chiar și pentru exerciții la bicicleta sau banda din sala de sport.

Toate aceste servicii au costuri diversificate, în funcție de opțiuni, dar mai multe informații puteți găsi dacă accesați site-ul.

Contact:

Calea Națională 243, 717110, Botoșani, România

sfantulnicolae2020@gmail.com

0752220402

0752220404

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
11.6 ° C
12.1 °
11.6 °
54 %
3.3kmh
44 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...