spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAdvertorialAtlantic Bucko - Află prin ce se remarcă această loterie din Canada!

Atlantic Bucko – Află prin ce se remarcă această loterie din Canada!

Cu ajutorul mediului online, românii au început să aibă acces la nenumărate modalități prin care să își petreacă timpul liber. Acest lucru este resimțit inclusiv de către iubitorii de adrenalină care încearcă prin hobby-urile pe care le au, să aibă parte și de posibile câștiguri.

Cazinourile virtuale care au licență de funcționare din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc au cel mai adesea un portofoliu bogat, care pe lângă păcănele și pariuri sportive, includ și categorii precum cea de Loto. În cadrul acestei secțiuni, există câteva loterii internaționale care au reușit să se facă remarcate de-a lungul ultimilor ani.

Printre cele mai populare alegeri din 2021 se află Atlantic Bucko, care este o loterie din Canada. Ea are câteva caracteristici destul de interesante, după cum vei vedea și în continuarea acestui articol.

Când și cum se desfășoară loto Atlantic Bucko?

Loteria Atlantic Bucko presupune extragerea a 5 numere dintr-un total de 41, din intervalul 1-41. Evenimentele au loc în fiecare zi în Canada, în jurul orei 04’00, ora României. Această loterie este destul de diferită față de cele pe care românii le preferă în mod normal, însă popularitatea sa este remarcabilă.

Pentru Atlantic Bucko, biletele se plasează normal, la fel ca la orice alt tip de loterie. Odată ce ai intrat în contul de membru de la operatorul licențiat unde alegi să joci, accesează categoria de Loto, după care loteria în sine. Ulterior, în funcție de opțiunile pe care le ai la dispoziție, fă selecția numerelor. Dacă ai posibilitatea, este recomandat să consulți câteva statistici pentru a vedea care sunt numerele reci și cele calde, astfel încât să faci alegerile pe baza unor motive raționale, nu pe baza numerelor tale preferate în viața de zi cu zi.

De asemenea, este bine să te folosești de o tehnică de joc dacă vrei să ai mai multe șanse de a obține și un câștig, un profit. În funcție de personalitatea ta, bugetul pe care îl ai disponibil și de răbdarea de care dispui, alege un sistem sau o strategie. Conform specialiștilor, datorită faptului că Atlantic Bucko are un singur eveniment, o singură extragere pe zi, este potrivită o tehnică de joc cu miză progresivă.

Află mai multe detalii despre Loteria Atlanic Bucko pe casinos.ro și vezi care sunt șansele de reușită din punct de vedere matematic, în funcție de cote, dar și unde găsești în online-ul românesc această loterie.

Ce să ai în vedere înainte să plasezi bilete la loto online?

În primul rând, înainte de a te distra la orice fel de joc de noroc în mediul online (sau offline), trebuie să te asiguri că operatorul are licență din partea ONJN. Aceasta este instituția care analizează și stabilește ce cazino îndeplinește toate criteriile impuse prin lege, având grijă ca operatorul să cripteze corespunzător datele personale ale jucătorilor săi, dar și informațiile lor bancare și nu numai.

În momentul în care un operator are licență de funcționare, înseamnă că el îndeplinește minimul cerut de stat în ceea ce privește protecția datelor și stabilitatea tehnică a platformelor unde tu urmează să-ți desfășori activitatea. În plus, odată ce un cazino este aprobat de ONJN, el nu îți va risca siguranța sau integritatea.

Începând din 2021, toate taxele pe care un jucător trebuia să le achite către stat pentru câștigurile/tranzacțiile de la sau către un operator de gambling, sunt achitate din suma sa, dar de către cazino. Când un operator își desfășoară activitatea ilegal, automat datoriile tale nu vor fi achitate. Pentru a înțelege mai bine acest aspect, vezi și un ghid de la ANAF aici și ține cont de el înainte să faci investiții.

În al doilea rând, înainte să plasezi un tichet loto online este bine să știi cât mai multe despre loterie, de la cât de des au loc evenimentele, până la în ce constă fiecare eveniment (o extragere, două extrageri, câte numere din ce mulțime totală, valoarea minimă a unui tichet etc.). Astfel, vei putea alege o loterie potrivită timpului tău liber, dar și bugetului pe care îl ai disponibil.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
96 %
3.6kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...