spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAdvertorialAplicațiile de jocuri de noroc găsite pe Google Play

Aplicațiile de jocuri de noroc găsite pe Google Play

Pentru a facilita accesul la jocurile de noroc preferate, cazinourile oferă posibilitatea de a-ți descărca versiunea lor de aplicație pentru dispozitive mobile. De regulă, ea este potrivită pentru cele mai populare sisteme de operare (iOS și Android).

Aceste app-uri pentru telefon sau tabletă nu se pot descărca de oricine, deoarece trebuie să se respecte anumite condiții esențiale, în principal, cele legate de vârstă.

Google Play și aplicațiile pentru jocurile de noroc

Până de curând, aplicațiile aferente cazinourilor online nu se puteau descărca din Google Play. Începând cu anul 2021, mai exact din luna martie a acestui an, lucrurile s-au schimbat destul de mult, restricțiile de acest fel fiind ridicate în peste 15 țări, inclusiv în România.

La noi în țară, legea fusese creată astfel, pentru împiedicarea posibilelor fraude, dar și pentru ca persoanele minore să nu aibă acces la jocuri de noroc. Tehnologia evoluează constant, reușindu-se să fie aplicate diverse filtre virtuale prin care persoanele minore să nu poată avea acces la site-uri sau aplicații legate de gambling.

Cu toate că acum restricțiile au fost ridicate, rigorile sunt în continuare destul de stricte în ceea ce privește aceste aplicații. Unele țări sunt mai permisive în ceea ce înseamnă iGaming, în timp ce altele nu susțin și chiar interzic practicarea gambling-ului, fie total, fie parțial. Din acest motiv, unele restricționări, cel mai probabil nu vor fi ridicate.

Sugestii de video sloturi pe care să le joci de pe telefon sau tabletă

Printre cele mai populare jocuri de cazino se află Shining Crown, ce poate fi găsit la majoritatea cazinourilor online și poate fi jucat fie direct din browser pe platformele cazinourilor, fie direct din aplicațiile de Google Play. Acesta este unul dintre motivele utilizator pentru a descărca aplicația aferentă cazinoului unde sunt înregistrați pentru a se bucura în voie de acest slot, dar și de altele.

Aceste păcănele de tipul Shining Crown se află printre cele mai apreciate, deoarece jocul în sine este incitant și îndeplinește cele mai exigente cerințe. Dacă ești pasionat de sistemele clasice de păcănele cu fructe sau de cele cu simboluri norocoase, Shining Crown este jocul care le îndeplinește pe toate.

Informații generale despre slotul Shining Crown

Jocul are o coloristică vibrantă, un design aparte și efecte mai puțin ample, care nu îți vor distrage atenția de la partea tehnică. Culoarea predominantă este roșu, în diverse nuanțe viu colorate.

Din punct de vedere al construcției slotului, păcăneaua Shining Crown de la EGT Interactive este destul de simplă. Ea are un matrix de 5×3 cu 10 linii de plată, un RTP de 96,37% și o volatilitate mică spre medie. Avantajele sale se resimt destul de mult mai ales când este vorba de implicarea financiară pe care o poți avea. Miza minimă pe care o poți depune este de 0,01 credite, iar miza maximă este de 1000 credite, în timp ce payout-ul maxim este de x5000.

Video slot-ul are numeroase simboluri, dintre care cel mai interesant rămâne cifra 7, șeptarul roșu având și cea mai mare valoare de plată. În plus, are rol de substituitor atunci când îl apare pe rolelel 2, 3 sau 4, dacă în acest fel contribuie la o combinație câștigătoare.

Shining Crown are 2 simboluri de tip Scatter: cel sub formă de dolar și steaua norocoasă.

Jackpotul – elementul surpriză al acestui video slot online

Jackpotul este unul dintre cele mai interesante aspecte în cazul păcănelelor, mai ales în cadrul operatorilor virtuali. Shining Crown nu are 1 Jackpot, ci 4 astfel de premii pentru cei care sunt dispuși să-și pună la încercare norocul.

Ultime sfaturi pentru aplicațiile cu jocuri de noroc, pentru telefon și tabletă

Înainte de a descărca orice aplicație pentru dispozitive mobile, trebuie să te asiguri că respecți normele impuse, astfel încât să o poți utiliza în parametrii optimi. Ďe asemenea, nu neglija sursa app-ului, care se presupune că este chiar operatorul în cadrul căruia îți vei desfășura activitatea.

Cazinoul unde te distrezi, fie el online, fie el offline, ar fi bine să aibă o licență de funcționare din partea ONJN. Astfel, vei știi sigur că datele tale sunt protejate și că vei avea parte de experiențe cât mai plăcute.

În plus, la fiecare sesiune fii responsabil cu invetițiile pe care le faci, dar și cu timpul pe care-l aloci acestui hobby!

 

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...