vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialPictorul Fericit - voi ați aflat despre pictura pe numere?

Pictorul Fericit – voi ați aflat despre pictura pe numere?

Dacă mereu v-ați dorit să pictați și voi un tablou, însă știți că mâinile voastre sunt făcute pentru orice numai nu pentru pictat, există o soluție și pentru voi. Cu toții suntem diferiți, altfel ar fi tare plictisitoare lumea, nu-i așa? Nu toți suntem înclinați înspre a crea artă, deși ne place să o admirăm și mereu ne trage de corzile inimii, la fel cum nu toți suntem înclinați înspre fizica din astrofizică, dar iubim să admirăm cerul înstelat, întinși pe o pătură undeva departe de jungla urbană.

Deci pentru cei care vor să picteze dar nu știu de unde să înceapă, dar și pentru cei care se pricep și caută o formă de relaxare și meditație, pictura pe numere este alegerea ideală. Tabloul ales este precum acele cărți de colorat pentru adulți, deci negreșit psihicul vostru va fi îmbunătățit și veți uita pentru o perioadă de orice urmă de stres. Să vedem mai jos ce înseamnă mai precis pictura pe numere.

La Pictorul Fericit găsiți sigur temele preferate

Poate vă plac păsările, poate vă place să călătoriți să vizitați diferite orașe, poate iubiți animalele și chiar rezonați cu simbolistica unora, fiindcă fiecare reprezintă ceva și au anumite trăsături. Poate adorați florile și în casa voastră aveți deja o mulțime de plante de care aveți grijă. Sau poate sunteți o persoană care atunci când conduce la drum lung, dacă găsiți un loc sălbatic în timp ce apune soarele ce vă taie răsuflarea, vă opriți din goană preț de 10 minute pentru a admira priveliștea. Așa-i că arată minunat cerul în toate acele culori pastelate de rozuri și lila împreună cu accente vibrante de roșu și portocaliu? Știți că ajungeți la timp sau chiar dacă întârziați, fiecare priveliște este unică și din grabă nu merită să o ratați.

Toate aceste teme, dar și multe altele le puteți picta și expune pe pereții casei voastre. Tabloul ales de la Pictorul Fericit vine într-o cutie elegantă și practică, fiindcă dispune de mâner. Veți regăsi în interior schița după are să vă ghidați, tabloul pe șasiu, setul de pensule și vopselurile. Pânza este numerotată și delimitată, iar pe capacele vopselurilor regăsiți numere. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați cu pensulele culorile în spațiile corespunzătoare. Veți crea adevărate opere de artă cu care vă puteți mândri atunci când vă vin musafirii în vizită. Sau picteaza pe numere tablouri din colectia noua dacă regăsești aici tematici care te interesează.

Ați progresat? Începeți un tablou de la zero

Dacă ați prins curaj și simțiți că ați dobândit ceva dexteritate în mișcările pensulelor, atunci este cazul să vă puneți imaginația la contribuție. Să pictați un tablou de la zero vă oferă o libertate și o senzație de nedescris, mai ales că nu știți niciodată cum vă va ghida mâna.

Când simțiți că sunteți pregătiți pentru acest pas, tot la Pictorul Fericit veți regăsi cele necesare pentru a începe un tablou cu o pânză goală. Puteți alege între cele albe sau negre sau chiar cele din in, găsiți pe site pensule, culori acrilice, vinilice, de ulei, palete, șevalete, cuțite și multe alte accesorii de pictură.

Accesati acest link pentru a descoperi această lume colorată și fermecată.

 

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et.1, cam. 2

Suceava, România

0754459540

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...