vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialMierea de manuka - un cadou din natura noii Zeelande

Mierea de manuka – un cadou din natura noii Zeelande

Noua Zeelandă este pe bună dreptate mândră de peisajele minunate si natura sa frumoasă. Aici cresc arbuștii de manuka, ai căror flori conțin nectarul din care se obține metilglioxal, o componentă antibacteriană importantă a mierii Manuka, într-o cantitate de 40 până la 1000 mg / kg. Această substanță se găsește și în sortimentele de miere disponibile în țara noastră, dar numai într-o cantitate de 10 mg / kg. Prin urmare, este clar că mierea de manuka este de câteva ori mai sănătoasă decât variantele sale comune din țara noastră.

Pe lângă metilglioxal, mierea de Manuka conține vitamina C și mulți antioxidanți si flavonoizi responsabili de eliminarea radicalilor liberi.

Mierea de Manuka cu certificarea corectă MGO

Înainte de a cumpăra miere de manuka, asigurați-vă că eticheta MGO apare pe ambalaj. Aceasta este o marcă si totodata singura metodă de măsurare a calitații mierii de manuka din Noua Zeelandă. Sistemul MGO a fost dezvoltat de prof. Univ. Thomas Henle profesor la Univ.Tehnică din Dresda.

MGO este de fapt compusul natural care face ca aceasta miere de Manuka să fie specială. Este un simbol recunoscut la nivel internațional, iar producătorii sunt obligati să folosească numai această metodă acreditată oficial.

Fiecare borcan de miere de Manuka este testat individual și mai apoi certificat pentru a verifica conținutul natural de MGO.

Care sunt avantajele mierii de Manuka?

Vei fi surprins că această miere miraculoasă are nenumarate beneficii care susțin sanatatea. Are efect antiinflamator, antibacterian, antiinflamator și antifungic. Doar 3 lingurițe pe zi sunt suficiente pentru a susține sistemul imunitar și pentru a combate celulele canceroase. Cu ajutorul antioxidanților conținuți în miere, veți ajuta organismul să lupte împotriva bolilor si veți reduce riscul de ateroscleroză, atac de cord sau accident vascular cerebral.

Sistemul digestiv va fi, de asemenea, mai bine protejat împotriva diareei sau inflamației intestinelor. Suferiți de reflux esofagian? Și in acest caz mierea de manuka vă poate fi de mare ajutor.

Are un efect benefic asupra vindecării rănilor produse de acnee si ajuta in caz de psoriazis sau dermatita atopică. Dacă suferiți de sinuzită, proprietățile antibiotice ale mierii vă vor ajuta să tratati mai repede aceasta afectiune.

In doar două săptămâni de la prima administrare, veti observa o circulatie mai bună a sângelui, mai multe globule roșii, o hemoglobină crescută si un nivel crescut al fierului.

Mierea Manuka are conținut diferit de metilglioxal

Pentru ca mierea de manuka să vă ajute in problemele pe care la aveți, trebuie să o alegeți pe cea potrivită. Există 4 tipuri diferite, de la MGO 100+ la MGO 550+.

Mierea MGO 100+ are un nivel usor de intretinere zilnica fiind indicata pentru intarirea sistemului imunitar

Mierea MGO 250+ este recomandată pentru probleme de reflux esofagian, arsuri la stomac și indigestie.

MGO 400+ ajută în tratamentul ulcerelor gastrice și este recomandată pentru sindromul intestinului iritabil. De asemenea, ajută in cazul rănilor dificil de vindecat, precum cele produse de diabet, dar și in caz de escare și răni postoperatorii.

MGO 550+ este potrivită pentru eczeme, ateroscleroză, Zona Zoster sau dureri în gât.

Nu vă speriați de preț! Puterea mierii de manuka este de câteva ori mai mare în ​​comparatie cu mierea clasica.

Mai multe informații găsiți pe site-ul SAM-Distribution.ro, de unde puteți să comandați această miere delicioasă și sănătoasă din Noua Zeelandă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...