joi, martie 28, 2024
AcasăAdvertorialDe ce să iei în calcul cumpărarea unei combine frigorific Side by...

De ce să iei în calcul cumpărarea unei combine frigorific Side by Side

A avea un frigider nu se mai rezumă astăzi doar la intenția de a conserva alimentele la temperaturi scăzute. În prezent, se caută opțiuni care, pe lângă păstrarea calităților nutriționale și a prospețimii alimentelo, să fie un aparat simplu cu funcții diferite. Ba chiar contează tot mai mult și stilul și design-ul, în contextul potrivirii acestuia cu restul mobilierului și electrocasnicelor dintr-o bucătărie.

De aceea, combinele frigorifice side by side – sau frigidere americane – câștigă tot mai mult teren și sunt preferate de tot mai multe familii. Dacă sunteți în căutarea unui frigider mare și chiar cu mai multe uși pentru a vă bucura de un spațiu mare de răcire, cea mai bună opțiune este o combină frigorifică Side by Side.

Datorită capacității sale mari, organizării, spațiului inteligent, precum și rafturilor și sertarelor extrem de largi, nu este surprinzător faptul că o combină side by side întrunește cele mai multe condiții pentru nevoile unei familii. Fie că aveți o familie mare sau mică, este necesar să aveți un dispozitiv inteligent care să ofere un consum redus de energie. Și dacă adăugați la aceasta că are un dozator de apă și un distribuitor de gheață, va fi perfect.

De ce să cumperi o combină frigorifică side by side

Uită-te la un frigider american pentru a înțelege de ce a devenit preferatul acestei generații. Are uși duble (de aici și numele de frigider side by side), extrem de ușor de deschis, cu două spații separate, una pentru congelator și cealaltă pentru frigider. Acolo poți așeza de la sticle și conserve, până la alimente proaspete și perisabile, precum și tot felul de recipiente de diferite dimensiuni, fără a trebui să sacrifici spațiul. Este ideal în special pentru familiile numeroase sau pentru cei obișnuiți să facă cumpărături multe la fiecare două săptămâni sau lunar pentru a putea stoca mai multe alimente decât într-un frigider tradițional fără a pierde calitatea conservării sale.

Pentru aceasta, combina frigorifică  side by side are compartimente concepute pentru a plasa acele borcane pe care le iubești, precum și brânzeturile preferate, carne proaspătă, ouă etc. Și poți face asta fără teama că ar aluneca sau ar cădea, datorită lățimii rafturilor și sertarelor lor. Și, bineînțeles, pentru fructele și legumele mari există sertare spațioase pentru a le depozita, plus tehnologia ideală pentru umiditate și temperatură le va menține proaspete.

Volumul unei combine frigorifice side by side

Spațiul, fără îndoială, este unul dintre marile avantaje ale unei astfel de combine frigorifice. Deși variază puțin în funcție de marcă și model, pentru congelator este în jur de 195 de litri, în timp ce pentru frigider puțin peste 370 de litri. Există frigidere side-by-side care au o capacitate de peste 600 de litri. Deci, atunci când ajungeți cu cumpătărurile săptămânale, nu va exista nicio problemă când veți așeza alimentele în frigider și nu va trebui să jonglați cu spațiul pentru a se potrivi toate înăuntru.

În acest sens, spațiul unei combine frigorifice side by side este atât de adecvat încât îți va fi ușor să localizezi orice sticlă, recipient sau mâncare doar cu o privire. De asemenea, are un spațiu special în ușă pentru a stoca acele lucruri care necesită refrigerare, dar nu vrei să se amestece cu restul. De la medicamente la un produs cosmetic special.  Există modele de combine precum cele de la Beko care datorită tehnologiei lor cu compresor ProSmart Inverter economisesc foarte multă energie și beneficiază de zece ani de garanție la compresor.

Avantajele frigiderelor Side by Side

– Capacitate de stocare mai mare: aceste modele oferă spațiu de stocare și conservare mai mare decât orice alt model de frigider. Sunt modelele perfecte pentru gospodăriile cu mai mulți oameni, deoarece permite conservarea unui număr mare de alimente.

– Organizare mai bună: de obicei au un număr mare de rafturi și tăvi reglabile pe înălțime pentru a oferi o organizare mai bună. În acest fel permite un acces mult mai rapid.

– Distribuitoare de gheață și apă: Modelele de frigidere Side by Side cu dozatoare de gheață și apă furnizează apă proaspătă sau gheață în orice moment. Există modele care necesită un aport de apă, iar altele au pur și simplu un rezervor care trebuie reumplut.

– de înaltă eficiență energetică: pentru a evita consumul de electricitate ridicat, trebuie să se acorde o atenție deosebită la eticheta de eficiență energetică. Deoarece acest aparat trebuie întotdeauna să fie pornit, este mai bine să optați pentru frigidere eficiente energetic pentru a beneficia de economii mai mari la factura de curent electric.

– Temperatura reglabilă pe zone: multe modele au o reglare independentă a temperaturii în diferite zone ale frigiderului. Prin urmare, permite alegerea nivelului climatic separat în funcție de nevoile alimentelor introduse.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...