5 avantaje ale colțarelor personalizate pentru casa ta

Spațiul – sau lipsa acestuia – este de obicei cea mai mare problemă atunci când iei în considerare achiziționarea unui articol nou de mobilier. 

Vrei să îți schimbi vechea ta canapea și nu ai o idee clară cu ce să o înlocuiești? O canapea tip colțar este alegerea perfectă pentru orice locuință modernă. La sofastil.ro îți poți personaliza colțarele, pentru ca tu să te bucuri de o piesă de mobilier unică, creată în funcție de dorințele și nevoile tale.

Iată 5 avantaje pe care un colțar personalizat le poate aduce în casa ta:

1.Valorifică din plin spațiul în care este așezată

Deși forma în L a colțarului poate părea voluminoasă la început, aceasta rămâne o alegere populară pentru camerele de zi mici datorită versatilității și a configurației componentelor sale. Un avantaj imens al colțarelor este faptul că ocupă mai puțin spațiu decât o canapea obișnuită cu două locuri, la care de obicei se adaugă un scaun reclinabil în cazul familiilor mai numeroase. Această aglomerare te va priva cu siguranță de spațiu, dar și de confort.

2. Este practic și flexibil

Majoritatea canapelelor de colț sunt modulare – ceea ce înseamnă că piesele componente se pot configura după bunul plac al proprietarului. Acest aspect le face ușor de mutat și de asamblat în camera aleasă – astfel, transportul pe scări sau în lift nu va mai fi o problemă! În plus, majoritatea colțarelor sunt extensibile, oferindu-ți posibilitatea să îți transformi colțarul într-un pat confortabil sau un loc de relaxare ideal.

3. 100% personalizabil

Un colțar se poate integra în aproape orice locuință, indiferent de cât spațiu beneficiezi sau de designul mobilierului existent. Astfel, poți opta pentru un colțar într-o anumită formă sau cu o culoare specifică, iar dimensiunile canapelei de colț sunt personalizabile. De asemenea, poți alege dintr-o gamă largă de stiluri sau materiale din care sunt confecționate acestea – un colțar din piele întoarsă poate da un aer elegant și luxuriant sufrageriei tale! 

4. Ușor de întreținut și durabil

Colțarele sunt o piesă de mobilier de care te poți bucura pentru mult timp, datorită rezistenței lor structurale și a calității materialelor din care sunt confecționate țesătura și tapițeria. În general, durata de viață a unui colțar este cu 5 ani mai mare decât cea a unei canapele clasice. În plus, întreținerea acesteia este ușor de realizat: trebuie doar să aspiri canapeaua frecvent și să utilizezi numai produse profesionale de curățenie specifice. 

5. Locul perfect pentru familie și prieteni 

Pe lângă faptul că sunt folosite de către membri familiei pentru activități de relaxare, colțarele la comandă de la Sofastil sunt perfecte și pentru primirea oaspeților. Dimensiunile și forma colțarului vor permite ca un număr mai mare de persoane să se așeze pe acestea și să participe la conversație cu ușurință. Reuniunile cu prietenii vor deveni astfel niște ocazii de socializare deosebite și plăcute.

De la funcționalitate la stilul modern, un colțar are multiple beneficii pentru casa ta. Această piesă de mobilier îți oferă posibilitatea de a-ți construi spațiul personal în funcție de propriile dorințe, nevoi și stil de viață.

Sursă foto: shutterstock.com

Deja ai votat!