Rochii de seara – ce alegi pentru petrecerile din sezonul de iarna?

Sărbătorile de iarnă nu vin doar cu atmosfera feerică şi timp petrecute în sânul familiei, dar şi cu numeroase evenimente festive. Petrecerea de Crăciun de la locul de muncă, sărbătorirea anului nou şi aniversările onomastice sunt doar câteva dintre party-urile ce se anunţă pe final de an şi în primele zile ale anului nou. Astfel ca alegerea ţinutei perfecte şi completarea garderobei cu rochii de seară reprezintă şi în acest an o adevărată provocare. Care sunt opţiunile? Hai să descoperim în rândurile următoare.

Rochii de seara roşii, verzi, negre – pentru petrecerea de Crăciun

Crăciunul este o sărbătoare a prieteniei, a gândurilor bune, a colindelor şi atmosferei de iarnă autentică. Rochiile potrivite pentru acest eveniment pot avea culorile specifice evenimentului. Roşu şi verde sunt dominante, însă când vorbim de petreceri şi rochii de seara, cu siguranţă, celebra rochiţa neagră este opţiunea universală de efect. Pentru ţinutele incendiare de club sunt ideale rochiţele scurte, mulate ce îmbrăcă perfect formele trupului. Orice look incendiar poate fi desăvârşit cu pantofii cu toc înalt, rochii midi ori scurte cu decupaje ample. Pentru petreceri de seară în care eticheta vestimentara contează poţi miza pe farmecul unei rochii lungi realizată din ţesături preţioase. Fie că alegi o rochie roşie, una verde ori una neagră cu ștrasuri şi tul, vei fii o apariţie. Pentru a completa ţinutele impecabile cu rochii de seară alege bijuterii minimaliste, din metale prețioase ori cercei, coliere sau brăţări cu diamante. O rochie bine aleasă nu necesită accesorizare ostentativă pentru a-şi atinge scopul.

Rochii de seara glamour – ideale pentru trecerea dintre ani

Şi în acest an petrecerea dintre ani trebuie sărbătorită cu stil şi bun gust. Ţinutele perfecte pentru acest eveniment sunt glamour, strălucitoare, efervescente. Când vorbim de rochii de seară pentru club, clar spunem decupaje ample şi accesorizare bogată. Paietele, mărgelele şi straturile aurii ori argintii sunt vedete, permiţând crearea unor outfituri distinse. Pentru petrecerile pretenţioase sunt ideale rochiile lungi, realizate din materiale prețioase, tul sau dantelă, cele ce conturează perfect talia şi lasă umerii dezgoliți. Fie că optezi pentru o rochie cu spatele gol ori pentru rochii de seară cu decolteuri ample, acorda atenţiei culorii. Sunt în tendinţe variantele aurii, argintii, culorile metalizate dar şi modelele de rochii de seara acoperite cu pietre şi paiete. Un outfit impecabile va fi desăvârşit de o geantă clutch şi bijuterii asortate.

Rochii de seara din catifea – potrivite pentru orice onomastică

Românii păstrează tradiţia sărbătoririi zilei onomastice, iar perioada de la Crăciun, până la Sfântul Ion abundă din acest punct de vedere. Atmosfera sărbătorilor se simte în aer şi după trecerea în anul nou, iar petrecerile nu contenesc. Pentru astfel de evenimente poţi opta pentru rochii de seară din catifea. Astfel de piese de disting prin aspectul preţios, stare de confort ridicată şi o eleganță aparte. Rochiile de catifea vin cu avantajul că pun în valoare orice tip de conformaţie şi orice tip de siluetă, furnizând un look wow, senzual,  ce creşte încrederea şi stima de sine.

În final trebuie precizat că există o varietate mare de rochii de seară ce pot fi selectate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Ai ţesături distincte, textile ce se evidenţiază prin confort ridicat şi multă culoare. Anotimpul rece este perioada în care roşu, verde, negru şi culorile metalice sunt vedete, deci dacă te numeri printre femeile care îndrăgesc aceste aspecte este momentul să străluceşti!

Deja ai votat!