spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialCe părere au pariorii despre Betano?

Ce părere au pariorii despre Betano?

Betano este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România. Acest lucru se datorează numeroaselor beneficii pe care le aduc clienților săi și serviciilor de calitate superioară pe care le livrează. Betano vine cu o experiență la nivel internațional în ceea ce privește pariurile sportive și a intratpe piața din România în 2016.

Încă de la debutul pe piața noastră, Betano s-a remarcat rapid și a intrat în atenția pariorilor, ca la scurt timp să ajungă deja o casă de pariuri de top. O să îți prezint părerea pariorilor despre Betano.

Oferta sportivă foarte diversificată

În primul rând, Betano se remarcă în rândul pariorilor prin oferta sportivă foarte diversificată. Din ce spun chiar reprezentanții agenției pe forumul de discuții, Betano oferă anual pariuri pe 230.000 de evenimente sportive și sociale din 45.000 de ligi sportive naționale și internaționale.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care pariorii îl văd atunci când accesează oferta Betano este numărul de sporturi acoperite dar și bonusul activabil cu cod promotional Betano. Betano oferă nu mai puțin de 35 sporturi pe care să pariezi. Printre acestea regăsim șah, cricket, tenis de masă, eSports sau pariuri pe diferite emisiuni TV și politică.

Cel mai pariat sport este fotbalul

Fiind o țară în care cel mai pariat sport este fotbalul, am căutat părerile pariorilor despre oferta la fotbal a Betano. Pariorii sunt foate mulțumiți de oferta la fotbal a Betano. Aici vei găsi inclusiv liga a 4a din Islanda sau campionatul de under 19 din Norvegia, ceea ce este impresionant.

De asemenea, dacă ești un parior care preferă meciurile exotice, atunci vei putea paria inclusiv pe meciuri din Coasta de Fildeș. Dacă vorbim în schimb de campionatele importante precum Premier League, vei găsi numeroase opțiuni de pariere printre care pariuri pe cartonașe, pariuri pe cornere, intervale de timp sau marcatori.

Liga 1 a României

În ceea ce privește Liga 1 a României oferta este la fel de generoasă. La fiecare meci din prima ligă te așteaptă peste 130 de piețe de pariuri, iar cu câteva ore înainte de startul fiecărui meci oferta ajunge chiar și la 200 de tipuri de pariuri. Dacă vorbim de pariuri pe cornere sau cartonașe pe Liga 1, Betano este printre puținii operatori care au o ofertă bogată în acest sens, atât la pariurile pre-meci, cât și la pariurile live.

Pariorii care aleg Betano se bucură în fiecare zi de pariuri cu marjă 0%. În fiecare zi, Betano oferă marjă 0 la pariurile 1×2 palsate pe cele mai importante meciuri de fotbal. Aceste pariuri sunt pariuri unde payout-ul este 100%, iar casa nu are niciun avantaj, ceea ce înseamnă că nu vei găsi la alt operator cote mai mari.

Betano oferă o secțiune de pariuri live foarte complexă. Platforma de live betting include multe evenimente diverse și poți urmări chiar din platformă meciurile pe care pariezi prin serviciul de live streaming.

Pariorii sunt foarte mulțumiți și de bonusul de bun venit pe care îl oferă Betano clienților noi. Betano își întâmpină noii utilizatori cu un bonus de bun venit de 100% în limita a 500 RON.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
8.9 ° C
8.9 °
7.1 °
97 %
0.9kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...