miercuri, mai 22, 2024
AcasăAdvertorial700 RON în pariuri gratuite

700 RON în pariuri gratuite

Bonusurile reprezintă unul dintre cei mai importanți factori care îi atrag pe pariori. Orice parior este încântat atunci când primește un bonus deoarece în multe cazuri acestea fac diferența. Un bonus consistent îți va oferi automat o mărire a profitului. Maxbet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România atât datorită ofertei sportive bogate pe care o deține, cât și datorită Maxbet bonus cu care își surprinde utilizatorii constant.

Unul dintre cele mai râvnite bonusuri de către pariori este bonusul de bun venit. Majoritatea caselor de pariuri oferă un bonus de bun venit noilor utilizatori, însă Maxbet se află în topul caselor de pariuri online din acest punct de vedere.

Bonus de bun venit pentru noii clienți

Maxbet oferă un bonus de bun venit foarte atrăgător noilor clienți. Bonusul de bun venit de la Maxbet constă în 100% la prima depunere în limita a 700 RON. Tot ce trebuie să faci pentru a intra și tu în posesia celor 700 RON în pariuri gratuite este să accesezi platforma de pariuri Maxbet și să îți creezi un cont apăsând pe butonul de înregistrare.

După ce ai apăsat pe butonul de înregistrare, se va deschide o pagină cu un formular de înregistrare unde va trebui să completezi toate datele care ți se cer. Datele constau în nume, prenume, CNP, adresă de mail, număr de telefon, date despre adresa de domiciliu și date despre contul pe care îl deschizi. Este esențial să completezi doar informații corecte deoarece acestea vor fi verificate de către operatorii Maxbet.

După ce ai finalizat completarea formularului de înregistrare, vei primi un link de activare a contului pe adresa de mail pe care ai introdus-o în sistem pe care va trebui să îl accesezi. După ce accesezi link-ul de activate, contul tău este activat și eşti pregătit pentru a primi bonusul de bun venit.

Pariuri gratuite și depunere

Pentru a intra în posesia celor 700 RON în pariuri gratuite trebuie să faci o depunere minim 50 RON și să introduci codul promoțional “BUNVENIT”. La fiecare 5 pariuri de 50 RON plasate pe evenimente diferite primești 100 RON în pariuri gratuite. Repetă procesul de 7 ori și vei beneficia de 700 RON sub formă de pariuri gratuite.

Bonusul este valabil 30 zile de la activare și banii obținuți din bonus trebuie rulați înainte de a fi transformați în bani reali. Cotele eligibile pentru rulaj sunt de 1.85 single și 1.35 multiplu. Pariurile gratuite sunt valabile 3 zile se pot plasa pe cota 2.00 single și 1.50 multiplu. Pariurile gratuite se vor active după omologarea biletelor plasate.

Bonus fără depunere

De asemenea, Maxbet este printre singurii operatori de pariuri sportive din România care oferă și un bonus fără depunere. La Maxbet primești 50 RON după ce îți verifici identitatea. Verificarea identității este obligatorie pentru orice utilizator de pariuri online conform legislației impuse de ONJN.

Verificarea identității se realizează prin încărcarea unui document de identitate în secţiunea de verificare a contului de pe platforma Maxbet. După ce ai încărcat documentul, un operator Maxbet îl va verifica și imediat ce procesul de verificare ia sfârșit vei primi 50 RON gratis.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
24 ° C
24.4 °
23.6 °
38 %
8.5kmh
14 %
mie
24 °
joi
25 °
vin
26 °
sâm
23 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ori cei care primesc de pomană o duc mai bine de aruncă totul la gunoi, ori cei care dau de pomană o duc mai...

EDITORIAL

Ori de câte ori vreun politician mai dezghețat sau mai vorbăreț este întrebat de ce el și ai lui nu repară nimic din noianul...

EPIGRAMA ZILEI

Când făcut-a rezervare A greșit, se pare, tasta Și s-a-nțeles din scrisoare C-o să vină cu … nefasta! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...