spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăAdvertorialCum să porți pantofii sport în combinații cool

Cum să porți pantofii sport în combinații cool

Încălțămintea confortabilă primează în orice garderobă, indiferent de sezon. Chiar dacă eleganța se obține cu tocuri, pandemia a adus în prim plan tendința accentuată spre confort. Astfel, ținutele cool sunt cele care sfidează eleganța rigidă și câștigă din ce în ce mai mult teren. Poate și din acest motiv, brandurile dedicate echipamentelor sportive și-au adaptat colecțiile noilor tendințe din modă și vin cu tot mai multe și variate modele de pantofi sport, cu tehnologie pentru susținerea piciorului și atenuarea șocului. Acestea pot fi purtate nu doar în timpul antrenamentelor, ci și în ținutele urbane.

În egală măsură, brandurile de lifestyle, ce la cele basic sau cele premium și de lux, au creat colecții dedicate pantofilor sport cu modele de sneakerși minimaliști sau pantofi sport cu talpa wedge sau aspect masiv, unii chiar decorați cu pietre, totul pentru a se putea integra în orice tip de ținută, chiar și la un eveniment festiv.

Iar pentru că sezonul abia a început și tu ai nevoie de inspirație pentru noul tău look cool, iată câteva idei de stil despre cum poți purta pantofii sport în ținute interesante.

În primul rând, intră pe Fashion Days și fă-ți o selecție de produse din gama de pantofi sport, care să se potrivească atât cromatic dar și ca stil cu garderoba pe care o ai deja. Apoi alege dintre acestea cele mai versatile modele pentru a le putea folosi în cât mai multe combinații.

Poartă pantofi sport cu fuste din tul și un tricou cu un imprimeu cool, pentru un look de ieșit în oraș cu prietenele. Genul acesta de ținută o poți purta de dimineața până seara, atât pentru shopping sau un eveniment în timpul zilei, cât și pentru o seară de distracție. Adaugă o poșetă mică și o pereche de ochelari de soare, pe timpul zilei.

Alege pantofii sport chiar și la serviciu, într-o casual Friday, dacă dress code-ul intern îți permite. Alege un jeans negru, o cămașă din mătase, o pereche de sneakerși minimaliști și un blazer și astfel, ținuta ta cu pantofi sport, poate deveni una smart.

În timpul liber, mizează pe confort total. Alege sneakerșii cu un șort cool și un hanorac, sau pantofi tip runner cu jeggers și o bluză relaxed fit. La brandul Converse vei găsi mai multe modele de top-uri și pantaloni cu croială relaxată și design cool, dar și modele de pantofi sport cu care să le combini. Totul într-un singur loc, pentru ținutele tale de weekend.

Și pentru că e vară, mizează pe culori! Combină non-culori cu nuanțe tari sau pastel, în funcție de stilul tău. Ține cont de faptul că acestea îți vor da nu doar un aspect cool, ci și energie și bună dispoziție. Bucură-te de sezon în deplin confort!

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
7.7 ° C
9.6 °
7.1 °
90 %
0.8kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...